Бркови посјетили Бањалучку пивару

Након незаборавног спектакла на прве двије фестивалске вечери, петог по реду “Мото феста” у просторијама Бањалучке пиваре организовано је дружење са члановима музичког састава “Бркови”.

Република Српска 30.05.2022 | 19:26
Бркови посјетили Бањалучку пивару

У сјајној атмосфери чланови загребачког бенда научили су много тога о историји Бањалучке пиваре, како се производи пиво а током боравка смислили су и слоган.

 “Ако вас муж смара, ако вас жена или муж вара нек вас утјеши Бањалучка пивара'', изјавио је Шемсо, фронтмен групе “Бркови”.

Из Бањалучке пиваре истичу да подржавају „Мотофест“ али и бендове који наступају на овом догађају. 

 “Јако ми је драго што је мој пријатељ и колега Шемсо из “Бркова” данас овде са целим својим бендом  дошао у Пивару како бисмо обишли погоне и пробали Нектар док је још нефилтрирано пиво. Такође је занимљиво да је Шемсо донео поклон, своје пиво које се зове “Бркови” и драго ми је да ћу имати прилику да га пробам  и што ћемо се мењати за пива'', рекао је директор Бањалучке пиваре, Илија Шетка.

Највећи пивски бренд из БиХ - Нектар, већ дуги низ година, поносно стоји уз фестивале, као и бројне друге музичке манифестације.

У наредном периоду ‘Нектар’ пиво биће заштитни знак ‘Гарден фест-а’, који се одржава од 01 - 03. јула,  и ‘Нектар ОК феста’, који се одржава од 15. до 17. јула.

(БН) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пр

30.05.2022 18:21

Свашта,је ли ово нека реклама или је наставак сарадње са лијепом њиово?

ОДГОВОРИТЕ