Pozvao policiju da dođu i testiraju mu narkotike!

Čovek iz Spring Hilla iz okruga Hernanda je uradio neštobizarno On je pozvao policiju sa čudnim zahtevom – da mu testiraju nabavljene narkotike!

Zanimljivosti 21.03.2022 | 15:33
Pozvao policiju da dođu i testiraju mu narkotike!

Policija iz kancelarije šerifa okruga Hernanda rekla je da je Tomas Judžin Koluči bio zabrinut zbog droge koju je nedavno kupio. 41-godišni Thomas Eugene Colucci je pozvao 911 i zamolio ih da dođu i testiraju narkotike koje je upravo kupio ilegalno, od nepoznate osobe u baru.

On je to sam testirao, ali je bio zabrinut da su to soli za kupanje jer mu to nije dalo toliko jak efekat koliko je on navikao.Onda je zaista “ukopao” sam sebe kada je policajcima rekao da je “iskusan korisnik droge” koji je ranije koristio met i stoga je “znao kakav bi to trebalo da se oseća“.

Policiji je pokazao dve male kese u kojima je bila supstanca nalik belom kristalu i predao je jednom od prisutnih policajaca koji su došli na “poziv” Ne samo da je Koluči želeo da ono što je kupio testira na autentičnost, već se nadao da će sprečiti druge da kupuju “lažne” narkotike.

Želeo je da policija “dovede” tu osobu koaj mu je to prodala, ali nažalost, nije mogao da pruži nikakve informacije o sumnjivom tipu od koga ga je kupio narkotike.

Na nesreću po Kolučija, supstanca u vrećama je zapravo bila met.Policija koja je došla po pozivu odmah ga uhapsila ga.

Policija je ovog “pametnjaković” odmah smestila u patrolno vozilo, potom odveden u pritvorski centar okruga Hernando pod optužbom za posedovanje metamfetamina i dve tačke za posedovanje pribora za drogu.

Pušten je na slobodu 11. marta nakon što je položio kauciju od 7.000 dolara prenosi Ladbible

 

U međuvremenu, kancelarija šerifa okruga Hernando sada prikazuje svoju novu uslugu testiranja na droge na društvenim medijima, uključujući ovu očiglednu šalu u njihovom saopštenju za javnost.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar