Позвао полицију да дођу и тестирају му наркотике!

Човек из Спринг Хилла из округа Хернанда је урадио нештобизарно Он је позвао полицију са чудним захтевом – да му тестирају набављене наркотике!

Занимљивости 21.03.2022 | 15:33
Позвао полицију да дођу и тестирају му наркотике!

Полиција из канцеларије шерифа округа Хернанда рекла је да је Томас Јуџин Колучи био забринут због дроге коју је недавно купио. 41-годишни Тхомас Еугене Цолуцци је позвао 911 и замолио их да дођу и тестирају наркотике које је управо купио илегално, од непознате особе у бару.

Он је то сам тестирао, али је био забринут да су то соли за купање јер му то није дало толико јак ефекат колико је он навикао.Онда је заиста “укопао” сам себе када је полицајцима рекао да је “искусан корисник дроге” који је раније користио мет и стога је “знао какав би то требало да се осец́а“.

Полицији је показао две мале кесе у којима је била супстанца налик белом кристалу и предао је једном од присутних полицајаца који су дошли на “позив” Не само да је Колучи желео да оно што је купио тестира на аутентичност, вец́ се надао да ц́е спречити друге да купују “лажне” наркотике.

Желео је да полиција “доведе” ту особу коај му је то продала, али нажалост, није могао да пружи никакве информације о сумњивом типу од кога га је купио наркотике.

На несрец́у по Колучија, супстанца у врец́ама је заправо била мет.Полиција која је дошла по позиву одмах га ухапсила га.

Полиција је овог “паметњаковић” одмах сместила у патролно возило, потом одведен у притворски центар округа Хернандо под оптужбом за поседовање метамфетамина и две тачке за поседовање прибора за дрогу.

Пуштен је на слободу 11. марта након што је положио кауцију од 7.000 долара преноси Ладбибле

<див цласс="цоде-блоцк цоде-блоцк-7 цоде-блоцк-блоцк-7"> 

У међувремену, канцеларија шерифа округа Хернандо сада приказује своју нову услугу тестирања на дроге на друштвеним медијима, укључујуц́и ову очигледну шалу у њиховом саопштењу за јавност.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар