Nada Topčagić ostala bez omiljene tunike sa Ibrinog rođendana!?

Nada Topčagić ostala je bez svoje omiljene crne satenske tunike koju je nosila na rođendanu Zlatana Ibrahimovića početkom oktobra u Milanu.

Zabava 19.11.2021 | 20:38
Nada Topčagić ostala bez omiljene tunike sa Ibrinog rođendana!?

- To može samo Nadica, izvinite, ludilo. Još se nisam presvukla, niti planiram. To je dodirnuo Ibra i ne pada mi na pamet da se presvlačim i da se perem - šokirala je Nada svojom bizarnom izjavom kod Ognjena Amidžića.

Ipak, sreća je nije dugo pratila jer joj je omiljena tunika - nestala. Još ni sama nije sigurna da li ju je negde zaboravila ili su joj je ukrali.

Nada Topčagić
foto: Printskrin / You Tube

- Tunika je, na nesreću, izgubljena. Tunika, čizme i pantalone. Ne postoje više, ceo dan sam ih tražila. Gde je to ostalo, ja ne znam - da li na onoj televiziji ili onoj, ja ne znam. Ne postoji nigde. Možda me je neko pokrao, ili je negde ostalo u nekoj garderobi, videću. Sve sam prevrnula, i ništa, u tim čizmama sam mogla da budem 24 sata koliko su udobne - rekla nam je tužnim glasom Nada.

Podsetimo, Nada je ispričala i kako je nastala ta njena tunika o kojoj se pričala danima.

- Zovem moju kumu Jasminku, kažem: "Imaš li nekog satena, sašij nešto brzo." Kačket? Ja sam bila hit. Kad su mene videli, videli su me na probi, svi su popadali - ispričala je tada pevačica i dodala:

- Kad su me videli, svi su rekli: "Vau" - završila je Nada.

Nada Topčagić
foto: Printskrin / You Tube

(Kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Jest

19.11.2021 23:52

Vezana za tuniku,dok ju je negde zaboravila.Ahahahahaha

ODGOVORITE