Нада Топчагић остала без омиљене тунике са Ибриног рођендана!?

Нада Топчагић остала је без своје омиљене црне сатенске тунике коју је носила на рођендану Златана Ибрахимовића почетком октобра у Милану.

Забава 19.11.2021 | 20:38
Нада Топчагић остала без омиљене тунике са Ибриног рођендана!?

- То може само Надица, извините, лудило. Још се нисам пресвукла, нити планирам. То је додирнуо Ибра и не пада ми на памет да се пресвлачим и да се перем - шокирала је Нада својом бизарном изјавом код Огњена Амиџића.

Ипак, срећа је није дуго пратила јер јој је омиљена туника - нестала. Још ни сама није сигурна да ли ју је негде заборавила или су јој је украли.

Nada Topčagić
фото: Принтскрин / Yоу Тубе

- Туника је, на несрећу, изгубљена. Туника, чизме и панталоне. Не постоје више, цео дан сам их тражила. Где је то остало, ја не знам - да ли на оној телевизији или оној, ја не знам. Не постоји нигде. Можда ме је неко покрао, или је негде остало у некој гардероби, видећу. Све сам преврнула, и ништа, у тим чизмама сам могла да будем 24 сата колико су удобне - рекла нам је тужним гласом Нада.

Подсетимо, Нада је испричала и како је настала та њена туника о којој се причала данима.

- Зовем моју куму Јасминку, кажем: "Имаш ли неког сатена, сашиј нешто брзо." Качкет? Ја сам била хит. Кад су мене видели, видели су ме на проби, сви су попадали - испричала је тада певачица и додала:

- Кад су ме видели, сви су рекли: "Вау" - завршила је Нада.

Nada Topčagić
фото: Принтскрин / Yоу Тубе

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јест

19.11.2021 23:52

Везана за тунику,док ју је негде заборавила.Ахахахахаха

ОДГОВОРИТЕ