Bolesno: Pevačica rok benda usred koncerta urinirala čoveku po licu! (FOTO)

Pevačica rok grupe Brass Against, Sofija Urista, malo je reći da je šokirala publiku na koncertu na Floridi, kada se usred nastupa skinula i počela da urinira po licu čoveka.

Zabava 16.11.2021 | 21:46
Bolesno: Pevačica rok benda usred koncerta urinirala čoveku po licu! (FOTO)

Snimak koji kruži društvenim mrežama zgrozio je i fanove i kompletnu javnost dok su gledali kako mokri po fanu koji mirno leži na bini. Dok je pevala pesmu "Wake Up" grupe Rage Against the Machine, kada je fan iz publike pozvan na binu da joj se pridruži, ona se skinula i čučnula iznad njega. Da situacija bude još gora, to se sve lepo videlo na video bimu. Kada je završila šta je imala, čovek je ustao i deo urina rukom izbacio u pravcu publike.

Nije poznato da li je fan znao o čemu se radi pre nego što je pristao da izađe na binu, ali je jasno da se nimalo nije bunio i prihvatio ovaj "izazov".

Da šok zbog primitivizma i nedoličnog ponašanja koji je izazvala bude veći, pevačica ga je potom šutnula i rekla mu: "Odje*i odavde".

Nakon ovoga usledilo je javno saopštenje benda u kojem se izvinjavaju za incident u pevačicino ime, ali fanovi su i dalje zgroženi onim što se dogodilo.

- Super smo se proveli sinoć na festivalu u Dejtoni. Sofia se zanela, to nije nešto što smo mi ostali očekivali i nećete to ponovo videti na našim koncertima - poručili su iz benda.

(24sedam.rs Foto: printscreen)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ili

17.11.2021 06:34

Je,pijana,ili drogirana.To nemoze normalna osoba uraditi.

ODGOVORITE