Болесно: Певачица рок бенда усред концерта уринирала човеку по лицу! (ФОТО)

Певачица рок групе Брасс Агаинст, Софија Уриста, мало је рећи да је шокирала публику на концерту на Флориди, када се усред наступа скинула и почела да уринира по лицу човека.

Забава 16.11.2021 | 21:46
Болесно: Певачица рок бенда усред концерта уринирала човеку по лицу! (ФОТО)

Снимак који кружи друштвеним мрежама згрозио је и фанове и комплетну јавност док су гледали како мокри по фану који мирно лежи на бини. Док је певала песму "Wаке Уп" групе Раге Агаинст тхе Мацхине, када је фан из публике позван на бину да јој се придружи, она се скинула и чучнула изнад њега. Да ситуација буде још гора, то се све лепо видело на видео биму. Када је завршила шта је имала, човек је устао и део урина руком избацио у правцу публике.

Није познато да ли је фан знао о чему се ради пре него што је пристао да изађе на бину, али је јасно да се нимало није бунио и прихватио овај "изазов".

Да шок због примитивизма и недоличног понашања који је изазвала буде већи, певачица га је потом шутнула и рекла му: "Одје*и одавде".

Након овога уследило је јавно саопштење бенда у којем се извињавају за инцидент у певачицино име, али фанови су и даље згрожени оним што се догодило.

- Супер смо се провели синоц́ на фестивалу у Дејтони. Софиа се занела, то није нешто што смо ми остали очекивали и нећете то поново видети на нашим концертима - поручили су из бенда.

(24седам.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Или

17.11.2021 06:34

Је,пијана,или дрогирана.То немозе нормална особа урадити.

ОДГОВОРИТЕ