Maja Berović i njen suprug čekaju bebu: Zajedno su već 17 godina ali ga retko pokazuje!

Pevačica Maja Berović je već 15 godina aktivna na javnoj sceni. Karijeru je gradila sigurnim korakom, a danas je spremna da se posveti porodici. Pevačica je, prema našim saznanjima šestom mesecu trudnoće i sa suprugom Alenom Dragosavom, čeka svoje prvo dete.

Zabava 18.10.2021 | 18:40
Maja Berović i njen suprug čekaju bebu: Zajedno su već 17 godina ali ga retko pokazuje!

Par je 17 godina u emotivnoj vezi, a dečak kojeg pevačica nosi je kruna njihove ljubavi. Iako pevačica ima bogatu karijeru, o njenom privatnom životu se malo zna, a još manje o njenom suprugu. Njih dvoje su se upoznali na jednom o pevačicinih nastupa.

Antonio Ahel/ATAImages

 
 

- Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe - ispričala je Maja jednom prilikom Maja.

Počeli su da se zabavljaju, a vrlo brzo i da žive pod istim krovom.

- Nakon nekog vremena, shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo doneli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog deteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina posle toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru - ispričala je Berovićeva.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Maja i Alen venčali su se 2016. godine u pravoslavnoj crkvi u Grčkoj u krugu najbližih.

 

- Moje venčanje nije bilo baš tako kako kažu "tajno". Nisam ja ni od koga išta krila, jednostavno, eto, nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem. Za Rodos sam se opredelila zato što je on za mene jedno od lepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali želju da se venčamo u pravoslavnoj crkvi - navela je pevačica nakon venčanja.

Inače, Majin muž je, kako se navodilo, na početku njihove veze vozio kamione, ali je uspeo da napravi veliki biznis. Poseduje svoje kamione i, kako se navodi na jednom sajtu, ima oko 83 zaposlena lica.

Njegova firma bavi se međunarodnim drumskim prevozom svih vrsta roba. Prihod mu je, navodno, kako se navodi na sajtu sa podacima o njegovoj firmi, oko 7.447.892 evra.

Kako je pevačica svojevremeno ispričala, u njihovom braku je bilo nesulasica, ali kako oboje imaju visok stepen tolerancije, problemi bivaju brzo sanirani.

- Mi se jako dobro razumemo, što ne znači da nekada ne dođe do razilaženja mišljenja. Bilo bi čudno da se u baš svemu slažemo, ali uglavnom uvek pronađemo kompromis i dobro rešenje. Naučili smo jedno drugo da saslušamo i donesemo najbolju odluku, tako da zameranja nema jer ni jedno ni drugo ne radimo ništa ishitreno. Uvek jednoglasno donosimo odluke koje su bitne za nas, bilo da se radi o poslu ili privatnim stvarima. Smatram da je dogovor najbolje rešenje za sve - poručila je Berovićeva. 

(24sedam.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Neka

18.10.2021 20:14

Vam je sa srecom,u zdravlju da docekate svoga naslednika.

ODGOVORITE