Маја Беровић и њен супруг чекају бебу: Заједно су већ 17 година али га ретко показује!

Певачица Маја Беровић је већ 15 година активна на јавној сцени. Каријеру је градила сигурним кораком, а данас је спремна да се посвети породици. Певачица је, према нашим сазнањима шестом месецу трудноће и са супругом Аленом Драгосавом, чека своје прво дете.

Забава 18.10.2021 | 18:40
Маја Беровић и њен супруг чекају бебу: Заједно су већ 17 година али га ретко показује!

Пар је 17 година у емотивној вези, а дечак којег певачица носи је круна њихове љубави. Иако певачица има богату каријеру, о њеном приватном животу се мало зна, а још мање о њеном супругу. Њих двоје су се упознали на једном о певачициних наступа.

<п цласс="имаге-соурце">Антонио Ахел/АТАИмагес

<фигцаптион>  <див цласс="wтгЛазyWраппер" дата-wтг-лазy="10"> <див ид="wтгЛазy-2" цласс="w2г">  <п дата-wтг-лазy="7">- Долазио је на сваки мој наступ у Босни и све се завршавало на погледима, јер сам имала само 17 година. Била сам малолетна и лудо заљубљена у човека који долази на моје наступе - испричала је Маја једном приликом Маја.

<п цласс="тxт">Почели су да се забављају, а врло брзо и да живе под истим кровом.

<п дата-wтг-лазy="11">- Након неког времена, схватили смо да не можемо тако и да нам је превише стало да би све остало на платонској љубави. Врло брзо смо донели одлуку да живимо заједно, што је било тешко саопштити мојој мами, која је самохрана мајка и којој је одвајање женског детета тако рано било болно. Ипак, није стала на пут мојој срећи. Ален ми је помогао финансијски и морално да објавим први албум. Сада, неколико година после тога, ја сам неко ко сам може да улаже у своју каријеру - испричала је Беровићева.

<фигуре цласс="сингле-неwс-имг"><имг срц="хттпс://24седам.рс/дата/имагес/2021-10-18/195549_салон-отварање-29042021-0165_ифф.јпг?т=1634572048" /> <п цласс="имаге-соурце">Антонио Ахел/АТАИмагес

<фигцаптион>  <п дата-wтг-лазy="12">Маја и Ален венчали су се 2016. године у православној цркви у Грчкој у кругу најближих.

<див цласс="wтгЛазyWраппер" дата-wтг-лазy="19"> <див ид="wтгЛазy-3" цласс="w2г">  <п дата-wтг-лазy="13">- Моје венчање није било баш тако како кажу "тајно". Нисам ја ни од кога ишта крила, једноставно, ето, нисам имала потребу да на сва звона најављујем да се удајем. За Родос сам се определила зато што је он за мене једно од лепших острва у Грчкој и зато што су имали православну цркву. Ми смо имали жељу да се венчамо у православној цркви - навела је певачица након венчања.

<п дата-wтг-лазy="14">Иначе, Мајин муж је, како се наводило, на почетку њихове везе возио камионе, али је успео да направи велики бизнис. Поседује своје камионе и, како се наводи на једном сајту, има око 83 запослена лица.

<п дата-wтг-лазy="15">Његова фирма бави се међународним друмским превозом свих врста роба. Приход му је, наводно, како се наводи на сајту са подацима о његовој фирми, око 7.447.892 евра.

<п дата-wтг-лазy="16">Како је певачица својевремено испричала, у њиховом браку је било несуласица, али како обоје имају висок степен толеранције, проблеми бивају брзо санирани.

<п дата-wтг-лазy="17">- Ми се јако добро разумемо, што не значи да некада не дође до разилажења мишљења. Било би чудно да се у баш свему слажемо, али углавном увек пронађемо компромис и добро решење. Научили смо једно друго да саслушамо и донесемо најбољу одлуку, тако да замерања нема јер ни једно ни друго не радимо ништа исхитрено. Увек једногласно доносимо одлуке које су битне за нас, било да се ради о послу или приватним стварима. Сматрам да је договор најбоље решење за све - поручила је Беровићева. 

<п дата-wтг-лазy="17">(24седам.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нека

18.10.2021 20:14

Вам је са срецом,у здрављу да доцекате свога наследника.

ОДГОВОРИТЕ