Konobarima gost ostavio 10.000 dolara bakšiša!

Mušterija u jednom grill restoranu na severu države Floride ostavila je za 10 članova osoblja da im se zahvali za usluge, napojnicu- bakšiš od 10.000 dolara.

Zabava 25.08.2021 | 16:01
Konobarima gost ostavio 10.000 dolara bakšiša!

Sve se odigralo prošlog utorak uveče kada su muškarac, njegova supruga i sin završili večeru u “Wahoo Seafood” grilu, preneo je “Gainesville Sun”. Misteriozni čovek je zatim otišao da plati račun porodice od 144 dolara i odlučio da zaposlenima ostavi napojnicu od 10.000 dolara, koju će  oni sami podeliti između sebe to jest između  10 članova osoblja.

Šon, vlasnik “Vahoo” grila, izjavio je za lokalnu novinu da su ga te večeri pozvali zaposleni i obavestili ga o velikoj napojnici, zbog koje je u početku bio sumnjičav.

Te je dodao da dosad nije vidio ništa slično u svojoj 35 -godišnjoj karijeri u restoranu.

“Imamo (zaposlenog) koji radi u našoj kuhinji čija je ćerka bila, bila je u bolnici otprilike poslednje tri nedelje. Znači, njena sposobnost da može da radi i dolazi na posao, bila je to borba, i , Znam da je počela osjećati mali pritisak, a to je za nju bio veliki, veliki, veliki udarac u ruku “, rekao je vlasnik Shavn Shepherd piše portal mycbs4.com

“Proverite njegov identitet i ime na poleđini kreditne kartice”, odgovorio im je Šeperd.

Međutim, na aparatu za plaćanje je pisalo da je transakcija odobrena, a Šeperd je sutradan proverio da li je novac i dalje na računu.

“Gledajući momke kako dele novac, bilo je skoro podjednako dobro kao božićno jutro”, kazao je Šeperd za “San”.Svaki od njih je otišao kući sa 1.000 dolara.

On je naglasio da je veoma zahvalan mušteriji, jer su njegovi zaposleni bili odani restoranu tokom cele pandemije kovida.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Èl dorado

25.08.2021 15:10

Ma to je BAJA garant. Nema ko drugi.

ODGOVORITE