Конобарима гост оставио 10.000 долара бакшиша!

Муштерија у једном грилл ресторану на северу државе Флориде оставила је за 10 чланова особља да им се захвали за услуге, напојницу- бакшиш од 10.000 долара.

Забава 25.08.2021 | 16:01
Конобарима гост оставио 10.000 долара бакшиша!

Све се одиграло прошлог уторак увече када су мушкарац, његова супруга и син завршили вечеру у “Wахоо Сеафоод” грилу, пренео је “Гаинесвилле Сун”. Мистериозни човек је затим отишао да плати рачун породице од 144 долара и одлучио да запосленима остави напојницу од 10.000 долара, коју ц́е  они сами поделити између себе то јест између  10 чланова особља.

Шон, власник “Вахоо” грила, изјавио је за локалну новину да су га те вечери позвали запослени и обавестили га о великој напојници, због које је у почетку био сумњичав.

Те је додао да досад није видио ништа слично у својој 35 -годишњој каријери у ресторану.

“Имамо (запосленог) који ради у нашој кухињи чија је ц́ерка била, била је у болници отприлике последње три недеље. Значи, њена способност да може да ради и долази на посао, била је то борба, и , Знам да је почела осјец́ати мали притисак, а то је за њу био велики, велики, велики ударац у руку “, рекао је власник Схавн Схепхерд пише портал мyцбс4.цом

“Проверите његов идентитет и име на полеђини кредитне картице”, одговорио им је Шеперд.

Међутим, на апарату за плаћање је писало да је трансакција одобрена, а Шеперд је сутрадан проверио да ли је новац и даље на рачуну.

“Гледајући момке како деле новац, било је скоро подједнако добро као божићно јутро”, казао је Шеперд за “Сан”.Сваки од њих је отишао куц́и са 1.000 долара.

Он је нагласио да је веома захвалан муштерији, јер су његови запослени били одани ресторану током целе пандемије ковида.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Èл дорадо

25.08.2021 15:10

Ма то је БАЈА гарант. Нема ко други.

ОДГОВОРИТЕ