Bojsi još jednim gestom pokazao koliko voli Srbiju!

Nije tajna da čuveni glumac Džon Čalis (79) voli Srbiju i da na društvenim mrežama često pominje srpski narod u pozitivnom svetlu. Ovog puta je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju automobila sa neobičnim natpisom, koji je oduševio sve Srbe.

Zabava 24.08.2021 | 21:41
Bojsi još jednim gestom pokazao koliko voli Srbiju!

Od dokumentarca koji je uradio o fenomenu serije Mućke u Srbiji do navijanja za Uraganke na Pesmi Evrovizije do odgovora Elizabet Olsen kada je napala Srbiju.

Ovog puta se "vratio" u svoju ulogu Bojsija i fotografisao se ispred automobila na čijim tablicama piše "Srbia". I u Bojsijevskom stilu, naravno da je pokušao da proda automobil.

- Imam ovu mašinu na svom placu. Samo najbolje iz Bojsi automobila - stoji u objavi, a ljudi su se oduševili što na Tviteru, što na Fejsbuku.

Komentari su bili pozitvni od onog lavli džabli sve do simpatičnih priča Bojsijevih odnosno Džonovih pratilaca.

 

Čuveni Bojsi iz serije „Mućke“, nekoliko puta je dolazio u posetu u Beograd za koji ima samo reči hvale.

Ne krije da je zaista oduševljen mentalitetom naroda, istorijom i prirodom.

„Na mene je najviše ostavila utisak istorija Beograda i vaše zemlje, iako sam bio upućen u neke detalje, kada sam uživo čuo nevjerovatne priče bio sam potpuno fasciniran. I dalje mi je nevjerovatna priča o Hramu Svetog Save koji je obnavljan tri puta i bilo je nevjerovatno stajati uživo pred tom građevinom.

 Priča o Hramu me je baš pogodila i cijela ta ironija o njegovoj restauraciji“, iskren je Čalis, koji takođe priznaje da je uživao upoznavajući različite ljude tokom snimanja u srpskoj prestonici. rekao je tada za domaće medije.

(Kurir.rs/Nova)

Komentari / 0

Ostavite komentar