Бојси још једним гестом показао колико воли Србију!

Није тајна да чувени глумац Џон Чалис (79) воли Србију и да на друштвеним мрежама често помиње српски народ у позитивном светлу. Овог пута је на свом Твитер налогу објавио фотографију аутомобила са необичним натписом, који је одушевио све Србе.

Забава 24.08.2021 | 21:41
Бојси још једним гестом показао колико воли Србију!

Од документарца који је урадио о феномену серије Мућке у Србији до навијања за Ураганке на Песми Евровизије до одговора Елизабет Олсен када је напала Србију. <див цласс="адс"> <див ид="беацон_8ц4д47688а"><имг срц="хттпс://адс.курир-инфо.рс/www/деливерy/лг.пхп?баннерид=0&цампаигнид=0&зонеид=234&лоц=хттпс%3А%2Ф%2Фwww.курир.рс%2Фзабава%2Фпоп-култура%2Ф3753191%2Фбојси-србине-славни-глумац-објавио-занимљиву-фотографију&реферер=хттпс%3А%2Ф%2Фwww.курир.рс%2Фзабава&цб=8ц4д47688а" алт="" wидтх="0" хеигхт="0" />

Овог пута се "вратио" у своју улогу Бојсија и фотографисао се испред аутомобила на чијим таблицама пише "Србиа". И у Бојсијевском стилу, наравно да је покушао да прода аутомобил.

- Имам ову машину на свом плацу. Само најбоље из Бојси аутомобила - стоји у објави, а људи су се одушевили што на Твитеру, што на Фејсбуку.

Коментари су били позитвни од оног лавли џабли све до симпатичних прича Бојсијевих односно Џонових пратилаца.

  <блоцкqуоте цласс="тwиттер-тwеет"> <п дир="лтр" ланг="ен">И хаве тхис пукка мотор он мy форецоурт.Онлy тхе бест фор Боyце Аутос. <а хреф="хттпс://тwиттер.цом/хасхтаг/сербиа?срц=хасх&реф_срц=тwсрц%5Етфw">#сербиа <а хреф="хттпс://т.цо/СнцПРКрјРа">пиц.тwиттер.цом/СнцПРКрјРа — Јохн Цхаллис (@БеингБоyцие) <а хреф="хттпс://тwиттер.цом/БеингБоyцие/статус/1429402350511394818?реф_срц=тwсрц%5Етфw">Аугуст 22, 2021

<сцрипт срц="хттпс://платформ.тwиттер.цом/wидгетс.јс"> <п алигн="јустифy">Чувени Бојси из серије „Мућке“, неколико пута је долазио у посету у Београд за који има само речи хвале. <п алигн="јустифy">Не крије да је заиста одушевљен менталитетом народа, историјом и природом. <п алигн="јустифy">„На мене је највише оставила утисак историја Београда и ваше земље, иако сам био упућен у неке детаље, када сам уживо чуо невјероватне приче био сам потпуно фасциниран. И даље ми је невјероватна прича о Храму Светог Саве који је обнављан три пута и било је невјероватно стајати уживо пред том грађевином. <п алигн="јустифy"> Прича о Храму ме је баш погодила и цијела та иронија о његовој рестаурацији“, искрен је Чалис, који такође признаје да је уживао упознавајући различите људе током снимања у српској престоници. рекао је тада за домаће медије. <п алигн="јустифy">(Курир.рс/Нова)

Коментари / 0

Оставите коментар