Ambasador Božović objavio - Milićeva konačno na slobodi

Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović rekao je da je Branka Milić napustila zgradu ambasade Republike Srbije u Crnoj Gori i da je konačno slobodna.

Region 13.03.2021 | 13:39
Ambasador Božović objavio - Milićeva konačno na slobodi

Branka je otišla da zapali sveću blaženopočivšem mitropolitu Amfilohiju.

Ambasador Božović je rekao da se nada da će ova radosna vest o Brankinoj slobodi biti uvod u radosnu vest o slobodi Nikšića.

- Sutra će se radovati duše svih naših predaka, radovaće se duša našeg blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija - rekao je Božović i dodao da se nada da će sutra u Nikšiću biti praznik slobode i demokratije.

Ambasador Srbije u Crnoj Gori je istakao da se zbog bratskih odnosa Srbiej u Crne Gore mora povući odluka o njegovom proterivanju.

(Novosti) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Односи са јавношћу.

13.03.2021 12:50

Министарство за политичке девијације, влада РС. Мило Ђукановић је попустио. Али, услед високе одговорности владе РС, и мог министрства, збор је да Мило Ђукановић вјероватно био угњетаван па је замрзио људе и цркву, или је пак неправилно тумачио вријеме Југославије. Нема подршку РС, тако ни мог министарства, али овај збор је дужност одговорног министарства, да се те грешке не понављају таласно код других, а на нивоу људског збора. Што се тиче ослобођених који су суђени по Ђукановићевог режима, и ако нема примјеса, поздравља се.

ODGOVORITE
Name

Re

13.03.2021 17:59

A ko je Branka?