Emir Hadžihafizbegović nakon što se oporavio: Korona nije bolest, to je Sotona!

Bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović (58) je u jutarnjem programu televizije N1 govorio o korona virusu i ispričao kroz šta je sve prošao.

Zabava 12.08.2020 | 17:40
Emir Hadžihafizbegović nakon što se oporavio: Korona nije bolest, to je Sotona!

Prošao sam pakao. Nisam hteo od toga da pravim priču za portale, držao sam sve u ilegali. Drugi nalaz mi je negativan, upala pluća se povukla. To što sam prošao i ta vrsta egzorcizma, imam svoju teoriju da korona nije bolest nego Sotona. Neverovatno šta mi se događalo tih 14 dana - rekao je Emir.

Rekao je da se na početku uvođenja mera povukao u vikendicu u Mostaru i da spada u rizičnu kategoriju jer je dijabetičar.

- Imao sam retke kontakte. U tom nekom izlasku sam zakačio tu neman. Sve sam radio, ali tražiti genezu - gde se korona pokupi, kao tražiti iglu u plastu sena. Ne znam gde sam ovo zaradio - dodao je.

Nakon što je primetio da ne oseća ukus i miris, testirao se i dobio pozitivan rezultat. Osećao se dobro prva tri dana, a onda je počeo suvi kašalj i teško disanje. Dijagnostikovali su mu upalu pluća.

- Preporučeno mi je da legnem u bolnicu. Rekao sam da sam u samoizolaciji, u bolnicu nisam hteo da idem. Ja sam ovu neman preživeo zahvaljujući dragom Bogu, doktorima i dobrim ljudima koji su skočili oko mene. Najteže mi je bilo u vreme Bajrama. Nisam bio dobar nikako. Otežano disanje, visoka temperatura, malaksalost. Imao sam osećaj da mi se kosti odvajaju od mesa. Kosa me je bolela. Nije to čak ni bol. Kao da vam je celo telo modrica, pa gde god da se dodirnete - boli. Imao sam grip, težak, nema ovo veze s gripom. Za mene je to isterivanje đavola - dodao je.

Poručio je da su dve stvari važne: slušanje saveta doktora i zdrava glava.

- U koroni se ne sme psihički pokleknuti. Mnogim mojim prijateljima se bolest produžila jer su psihički pali. Ja sam imao temperaturu 39.5 i u 3 ujutro sam gledao Mister Bina. Onaj ko čeka da popije tablete i padne u depru - bolest se sigurno disperzira. Čitao sam, slušao sam muziku, čini mi se da mi je to pomoglo - zaključio je Hadžihafizbegović.

Izvor: Telegraf.rs Foto.printscreen

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

A

13.08.2020 16:09

Jest ostareo i zapustio se.Pa nije za verovati.

ODGOVORITE