Kamion na pješačkom prelazu udario muškarca

Kamion s prikolicom udario je u utorak naveče na pješačkom prelazu u Čakovcu 50-godišnjeg muškarca koji je umro na mjestu nesreće, izvijestila je u srijedu ujutro međimurska Policijska uprava.

Republika Srpska 12.02.2020 | 10:01
Kamion na pješačkom prelazu udario muškarca

Pješak je u 18.35 sati počeo prelaziti pješački prijelaz u Ulici kralja Zvonimira kada je na njega naletio kamion s prikolicom varaždinskih registracijskih oznaka kojim je upravljao muškarac (rođen 1957. godine), a koji se nije približavao pješačkom prelazu sigurnom brzinom. Prilikom skretanja u Ulicu Ante Starčevića prednjim dijelom kamiona udario je u 50-godišnjaka, navela je policija.

Neslužbeno se doznaje kako je 50-godišnjak iz Preloga pao pod kamion koji ga je pregazio.

Protiv vozača slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Pedesetogodišnjak je treća žrtva na međimurskim cestama u 2020.

(Index)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Kum

12.02.2020 09:47

Kako tamo tako i ovdje pjesaci vide u zebri svoje pravo da idu kad i kako god zele.Ja sam 100% ubjeden da kada bi pjesaci postovali da pogledaju malo lijevo i desno da ni jedan pjesak nebih stradao na pjesackom prelazu.Meni se isto par puta desilo da pjesak ide ravno ulicom i samo od jednom skrene na pjesacki a jos uz to ni nepogleda dali moze bezbjedno da prede.Suprotno tome ima naravno i onih vozaca kada uzmu volan u ruke smatraju da su bogovi i da im niko nista nemoze ali tu opet ponavljem treba pjesak da prati saobracaj i samo sa time sebe sam cuva od nezeljenih situacija.

ODGOVORITE
Name

Mi

12.02.2020 10:24

Upravo tako,nažalost ljudi smrtno stradaju