Камион на пјешачком прелазу ударио мушкарца

Камион с приколицом ударио је у уторак навече на пјешачком прелазу у Чаковцу 50-годишњег мушкарца који је умро на мјесту несреће, извијестила је у сриједу ујутро међимурска Полицијска управа.

Република Српска 12.02.2020 | 10:01
Камион на пјешачком прелазу ударио мушкарца

Пјешак је у 18.35 сати почео прелазити пјешачки пријелаз у Улици краља Звонимира када је на њега налетио камион с приколицом вараждинских регистрацијских ознака којим је управљао мушкарац (рођен 1957. године), а који се није приближавао пјешачком прелазу сигурном брзином. Приликом скретања у Улицу Анте Старчевића предњим дијелом камиона ударио је у 50-годишњака, навела је полиција.

Неслужбено се дознаје како је 50-годишњак из Прелога пао под камион који га је прегазио.

Против возача слиједи казнена пријава надлежном државном одвјетништву због изазивања прометне несреће у цестовном промету.

Педесетогодишњак је трећа жртва на међимурским цестама у 2020.

(Индеx)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Кум

12.02.2020 09:47

Како тамо тако и овдје пјесаци виде у зебри своје право да иду кад и како год зеле.Ја сам 100% убједен да када би пјесаци постовали да погледају мало лијево и десно да ни један пјесак небих страдао на пјесацком прелазу.Мени се исто пар пута десило да пјесак иде равно улицом и само од једном скрене на пјесацки а јос уз то ни непогледа дали мозе безбједно да преде.Супротно томе има наравно и оних возаца када узму волан у руке сматрају да су богови и да им нико ниста немозе али ту опет понављем треба пјесак да прати саобрацај и само са тиме себе сам цува од незељених ситуација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми

12.02.2020 10:24

Управо тако,нажалост људи смртно страдају