Milica Todorović i Petar Strugar počinju zajednički život!

Milica Todorović (29) i Petar Strugar (31) uskoro bi trebalo da počnu zajedno da žive, s obzirom na to da već nekoliko meseci savršeno funkcionišu i do ušiju su zaljubljeni jedno u drugo.

Zabava 15.01.2020 | 19:24
Milica Todorović i Petar Strugar počinju zajednički život!

Kako se šuška, plan je da to realizuju u naredna dva meseca, a Milica će se navodno useliti kod Petra koji planira da stan prilagodi i njoj.

- Njih dvoje su non-stop zajedno, i to od prvog dana kada su se upoznali. Pošto su oboje prethodno imali veze, naročito Milica, koja je s bivšim dečkom provela pet godina, prija im ovaj period najvećeg uzbuđenja i ne žele da ga propuste. Petar je pravi džentlmen, što se Milici izuzetno dopada, pažljiv je i ta ljubav postaje bezuslovna. Tako su se dogovorili da Milica pređe da živi kod njega, na šta su oboje potpuno spremni - priča izvor.

- Svesni su da su oboje poznate ličnosti, zbog čega su pod pritiskom javnosti. To je još jedan od razloga što će početi da žive zajedno, jer će tako uživati veću slobodu. Plan im je da zajednički život započnu za mesec dana, najviše dva. Pre toga Petar ima u planu da sredi i prilagodi stan svojoj novoj partnerki, pogotovo što treba da kupi još neke delove nameštaja. Njih dvoje su za ovo relativno kratko vreme veze uspeli da odu na sva moguća mesta. Osim što je Petar odveo u Crnu Goru, idu na večere, žurke, u bioskop, kod prijatelja. Takođe, Milica je bila oduševljena njegovom ljubavlju prema konjima - naveo je izvor Starsa.

Podsetimo, ekipa Telegrafa ekskluzivno je uslikala Milicu i Petra u Starom gradu u Budvi, na Božić, 7. januara.

Izvor: Telegraf.rs Foto: instagram/telegraf

Komentari / 0

Ostavite komentar