Милица Тодоровић и Петар Стругар почињу заједнички живот!

Милица Тодоровић (29) и Петар Стругар (31) ускоро би требало да почну заједно да живе, с обзиром на то да већ неколико месеци савршено функционишу и до ушију су заљубљени једно у друго.

Забава 15.01.2020 | 19:24
Милица Тодоровић и Петар Стругар почињу заједнички живот!

Како се шушка, план је да то реализују у наредна два месеца, а Милица ће се наводно уселити код Петра који планира да стан прилагоди и њој.

- Њих двоје су нон-стоп заједно, и то од првог дана када су се упознали. Пошто су обоје претходно имали везе, нарочито Милица, која је с бившим дечком провела пет година, прија им овај период највећег узбуђења и не желе да га пропусте. Петар је прави џентлмен, што се Милици изузетно допада, пажљив је и та љубав постаје безусловна. Тако су се договорили да Милица пређе да живи код њега, на шта су обоје потпуно спремни - прича извор.

- Свесни су да су обоје познате личности, због чега су под притиском јавности. То је још један од разлога што ће почети да живе заједно, јер ће тако уживати већу слободу. План им је да заједнички живот започну за месец дана, највише два. Пре тога Петар има у плану да среди и прилагоди стан својој новој партнерки, поготово што треба да купи још неке делове намештаја. Њих двоје су за ово релативно кратко време везе успели да оду на сва могућа места. Осим што је Петар одвео у Црну Гору, иду на вечере, журке, у биоскоп, код пријатеља. Такође, Милица је била одушевљена његовом љубављу према коњима - навео је извор Старса.

Подсетимо, екипа Телеграфа ексклузивно је усликала Милицу и Петра у Старом граду у Будви, на Божић, 7. јануара.

Извор: Телеграф.рс Фото: инстаграм/телеграф

Коментари / 0

Оставите коментар