Zvezda brojala sudijske greške, Partizan se neće saglasiti!

Iz Ljutice Bogdana stiže interesantan klip. . .

Fudbal 14.10.2019 | 23:52
Zvezda brojala sudijske greške, Partizan se neće saglasiti!
Četiri boda razlike na tabeli u korist Crvene zvezde, Partizanova pobeda u večitom derbiju. U najkraćem to je bila Superliga Srbije u prvih 11 kola, s tim da su večiti beogradski rivali odigrali po 10 mečeva. Ako bismo pak malo zagrebali po memoriji došli bismo do zaključka da smo se u ova nepuna tri meseca više bavili spornim i ne toliko spornim sudijskim odlukama koliko kvalitetom fudbala, bar ako izuzmemo evro-scenu gde su i jedni i drugi zaista odigrali za svaku pohvalu.

Kad je domaća scena u pitanju, izgleda da ćemo nastaviti po starom, jer iz fudbalskog kluba Crvena zvezda danas stiže snimak koji su priredili navijači šampiona Srbije, a u kome se broje greške sudija na utakmicama večitih rivala. Naravno, u očima navijača Crvene zvezde - a i samog kluba u kome potpisuju svaku pobrojanu situaciju - njihov tim je taj koji je više oštećen. U očima Partizanovih pristalica ovaj snimak ništa neće promeniti, pošto će se potencirati nepostojeći penali za Zvezdu protiv Inđije i Napretka. A da su te dve sudijske greške išle u korist Zvezde priznaju i njihovi navijači samo što su oni pronašli i brojne druge situacije u kojima su arbitri oštetili crveno-bele. Počevši od nedosuđenih penala protiv Javora, Radničkog, Mladosti...

Pa čisto kao presek stanja u Srbiji posle 11. kola, ima tu zanimljivih momenata, mada ne sumnjamo da bi Partizanovi navijači izabrali neke druge situacije. Možda se ipak predaleko otišlo sa "pecanjem" sudijskih grešaka?



Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar