Звезда бројала судијске грешке, Партизан се неће сагласити!

Из Љутице Богдана стиже интересантан клип. . .

Фудбал 14.10.2019 | 23:52
Звезда бројала судијске грешке, Партизан се неће сагласити!
Четири бода разлике на табели у корист Црвене звезде, Партизанова победа у вечитом дербију. У најкраћем то је била Суперлига Србије у првих 11 кола, с тим да су вечити београдски ривали одиграли по 10 мечева. Ако бисмо пак мало загребали по меморији дошли бисмо до закључка да смо се у ова непуна три месеца више бавили спорним и не толико спорним судијским одлукама колико квалитетом фудбала, бар ако изузмемо евро-сцену где су и једни и други заиста одиграли за сваку похвалу.

Кад је домаћа сцена у питању, изгледа да ћемо наставити по старом, јер из фудбалског клуба Црвена звезда данас стиже снимак који су приредили навијачи шампиона Србије, а у коме се броје грешке судија на утакмицама вечитих ривала. Наравно, у очима навијача Црвене звезде - а и самог клуба у коме потписују сваку побројану ситуацију - њихов тим је тај који је више оштећен. У очима Партизанових присталица овај снимак ништа неће променити, пошто ће се потенцирати непостојећи пенали за Звезду против Инђије и Напретка. А да су те две судијске грешке ишле у корист Звезде признају и њихови навијачи само што су они пронашли и бројне друге ситуације у којима су арбитри оштетили црвено-беле. Почевши од недосуђених пенала против Јавора, Радничког, Младости...

Па чисто као пресек стања у Србији после 11. кола, има ту занимљивих момената, мада не сумњамо да би Партизанови навијачи изабрали неке друге ситуације. Можда се ипак предалеко отишло са "пецањем" судијских грешака?



Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар