Pevači pevali Tošetu u čast!

U nedelju uveče je u Makedoniji, na kanalu Balkan music tv, emitovana emisija u čast Tošeta Proeskog. Njegove kolege i prijatelji, fanovi sa Balkana, prisetili su se raznih anegdota, trenutaka koje su proveli sa Tošetom, koncerata čiji su deo bili, čuvajući sećanje na lik i delo ovog vrsnog umetnika.

Zabava 14.10.2019 | 18:00
Pevači pevali Tošetu u čast!
Gosti koji su pesmom prisetili na emociju, koju nam je slao Toše kroz stihove koje je pevao, bili su: Bojan Marović, Marijan Stojanovski, Aleksandra Janeva, Naum Petreski i mnogi drugi.



Bojan Marović je otpevao pesmu ,,Poljsko cveće”, koja je i dalje veliki hit na čitavom Balkanu.

,,Ne mogu Vam objasniti koliko emocija svaki put proradi u meni, kada pevam njegove pesme! Sećam se svakog koncerta, imao sam sreću da mu budem čest gost na koncertima širom regiona. Sam tekst pesme je s' obzirom na sve što se desilo izuzetno ,, težak”, pevački zahtevna numera, nadam se da sam uspeo poslati emociju ka svim fanovima Tošetove muzike širom Balkana. Jedno znam, nedostaje muzici, nedostaje fanovima, kolegama, prijateljima….i uvek će. Zato ću svaki trenutak proveden sa njim, pamtiti večno”, dodao je Marović u zvaničnom saopštenju.

Da podsetimo, 16.oktobra, navršava se 12 godina od kako nas je napustio po mnogima, najlepši glas Balkana”, Toše Proeski.

Foto:instagram

Komentari / 0

Ostavite komentar