Певачи певали Тошету у част!

У недељу увече је у Македонији, на каналу Балкан мусиц тв, емитована емисија у част Тошета Проеског. Његове колеге и пријатељи, фанови са Балкана, присетили су се разних анегдота, тренутака које су провели са Тошетом, концерата чији су део били, чувајући сећање на лик и дело овог врсног уметника.

Забава 14.10.2019 | 18:00
Певачи певали Тошету у част!
Гости који су песмом присетили на емоцију, коју нам је слао Тоше кроз стихове које је певао, били су: Бојан Маровић, Маријан Стојановски, Александра Јанева, Наум Петрески и многи други.



Бојан Маровић је отпевао песму ,,Пољско цвеће”, која је и даље велики хит на читавом Балкану.

,,Не могу Вам објаснити колико емоција сваки пут проради у мени, када певам његове песме! Сећам се сваког концерта, имао сам срећу да му будем чест гост на концертима широм региона. Сам текст песме је с' обзиром на све што се десило изузетно ,, тежак”, певачки захтевна нумера, надам се да сам успео послати емоцију ка свим фановима Тошетове музике широм Балкана. Једно знам, недостаје музици, недостаје фановима, колегама, пријатељима….и увек ће. Зато ћу сваки тренутак проведен са њим, памтити вечно”, додао је Маровић у званичном саопштењу.

Да подсетимо, 16.октобра, навршава се 12 година од како нас је напустио по многима, најлепши глас Балкана”, Тоше Проески.

Фото:инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар