Nekada je bila lepotica a kako sada izgleda naša poznata glumica!

Branku Katić smo obožavali u filmovima koje i danas rado pogledamo, a evo šta je rekla kada je otvorila dušu.

Zabava 12.10.2019 | 18:00
Nekada je bila lepotica a kako sada izgleda naša poznata glumica!
Glumica Branka Katić udala se 2000. godine za engleskog producenta i reditelja Džulijana Farina i napustila Srbiju. Ona od tada živi u Engleskoj, a u Srbiju dolazi retko, i to samo prilikom poslovnih angažmana ili velikih događaja, iako je sama mnogo puta rekla da obožava svoju rodnu zemlju.



Sa Džulijanom je dobila dvojicu sinova, Luia i Džoa, a u retkom intervjuu koji je dala za emisiju "Među nama" na televiziji "Nova S" , Branka je napravila osvrt na svoje velike uloge iz prošlosti, pomenula jednu od najvažnijih stvari na setu i ispričala kako se njen suprug često šali sa njom.




- Ne živim ovde već 20 godina, ne gledam reprize stalno, ali sam imala osećaj da filmski svet misli da sam to ja, a imala sam mnogo uloga i kao glumica sam mnogo naučila. Tek pre tri godine su krenule da mi stižu uloge koje su ponovo fenomenalne i dovoljno zahtevne da se pokaže - izjavila je ona za pomenutu emisiju.


- U engleskoj su svi fini, niko nije baksuz, ali umeju da budu pasivno agresivni. Jako je bitno da na snimanju niko nije baksuz - dodala je ona. Kako sama kaže, njena kuća je uvek puna i stalno joj dolaze gosti iz Srbije i inostranstva, a suprug Džulijan se često šali kako je uz nju dobio i "paket Srba."




- Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta - nasmejano je izjavila glumica.


Izvor: Espreso.rs Foto: Youtube/printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar