Некада је била лепотица а како сада изгледа наша позната глумица!

Бранку Катић смо обожавали у филмовима које и данас радо погледамо, а ево шта је рекла када је отворила душу.

Забава 12.10.2019 | 18:00
Некада је била лепотица а како сада изгледа наша позната глумица!
Глумица Бранка Катић удала се 2000. године за енглеског продуцента и редитеља Џулијана Фарина и напустила Србију. Она од тада живи у Енглеској, а у Србију долази ретко, и то само приликом пословних ангажмана или великих догађаја, иако је сама много пута рекла да обожава своју родну земљу.



Са Џулијаном је добила двојицу синова, Луиа и Џоа, а у ретком интервјуу који је дала за емисију "Међу нама" на телевизији "Нова С" , Бранка је направила осврт на своје велике улоге из прошлости, поменула једну од најважнијих ствари на сету и испричала како се њен супруг често шали са њом.




- Не живим овде већ 20 година, не гледам репризе стално, али сам имала осећај да филмски свет мисли да сам то ја, а имала сам много улога и као глумица сам много научила. Тек пре три године су кренуле да ми стижу улоге које су поново феноменалне и довољно захтевне да се покаже - изјавила је она за поменуту емисију.


- У енглеској су сви фини, нико није баксуз, али умеју да буду пасивно агресивни. Јако је битно да на снимању нико није баксуз - додала је она. Како сама каже, њена кућа је увек пуна и стално јој долазе гости из Србије и иностранства, а супруг Џулијан се често шали како је уз њу добио и "пакет Срба."




- Наша кућа је увек пуна. Када сам се удала за Џулијана, он ме је увек зафркавао како је оженио једну Српкињу, а добио три Србина за џабе. Нас вазда има, не само из Београда већ из целог света - насмејано је изјавила глумица.


Извор: Еспресо.рс Фото: Yоутубе/принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар