Princ ljutito odbrusio supruzi

Nesvakidašnji odnos princa i vojvotkinje od Saseksa zabeležila je kamera na nedavno održanoj svečanosti u Bakingemskoj palati.

Zabava 15.06.2019 | 14:51
Princ ljutito odbrusio supruzi
Naime, poznati kraljevski par snimila je kamera u trenutku dok je princ Hari stajao iza svoje supruge Megan Markl, koja se okrenula prema njemu želeći da mu nešto kaže.

Izgleda, međutim, da to nije mogla da uradi, jer joj je on ljutitog izraza lica odgovorio, nakon čega se ona naglo okrenula i zamalo zaplakala.

Sve se dogodilo u samo nekoliko sekundi, što je bilo sasvim dovoljno da krenu priče i nagađanja o tome šta je princ Hari odgovorio Megan.

Stručnjaci za čitanje sa usana tvrde kako je princ rekao vojvotkinji da se okrene i da gleda.

"Okreni se... gledaj", bila je njegova reakcija, tvrdi stručnjak za čitanje sa usana za Dejli Mejl.

U trenutku kada se Megan okrenula prema princu počela je himna i očekuje se da svi članovi Kraljevske porodice gledaju napred. Snimak ovog događaja izazvao je brojne reakcije i komentare na društvenim mrežama.

Neki smatraju da je princ Hari davao naredbe detetu iz kraljevske porodice da sluša himnu, dok ima i onih koji su izrazili razočaranje i primetili da Megan Markl izgleda tužno.

"Izgleda kao da će zaplakati", "Oči su joj tužne", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Bilo kako bilo, ovo je prvi put da su princ i vojvotkinja imali loš trenutak u javnosti, ili se samo tako učinilo brojnim obožavaocima koji prate baš svaki korak svog omiljenog para.



B 92
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Re.

15.06.2019 15:00

Bože koje gluposti

ODGOVORITE