Принц љутито одбрусио супрузи

Несвакидашњи однос принца и војвоткиње од Сасекса забележила је камера на недавно одржаној свечаности у Бакингемској палати.

Забава 15.06.2019 | 14:51
Принц љутито одбрусио супрузи
Наиме, познати краљевски пар снимила је камера у тренутку док је принц Хари стајао иза своје супруге Меган Маркл, која се окренула према њему желећи да му нешто каже.

Изгледа, међутим, да то није могла да уради, јер јој је он љутитог израза лица одговорио, након чега се она нагло окренула и замало заплакала.

Све се догодило у само неколико секунди, што је било сасвим довољно да крену приче и нагађања о томе шта је принц Хари одговорио Меган.

Стручњаци за читање са усана тврде како је принц рекао војвоткињи да се окрене и да гледа.

"Окрени се... гледај", била је његова реакција, тврди стручњак за читање са усана за Дејли Мејл.

У тренутку када се Меган окренула према принцу почела је химна и очекује се да сви чланови Краљевске породице гледају напред. Снимак овог догађаја изазвао је бројне реакције и коментаре на друштвеним мрежама.

Неки сматрају да је принц Хари давао наредбе детету из краљевске породице да слуша химну, док има и оних који су изразили разочарање и приметили да Меган Маркл изгледа тужно.

"Изгледа као да ће заплакати", "Очи су јој тужне", само су неки од коментара на друштвеним мрежама.

Било како било, ово је први пут да су принц и војвоткиња имали лош тренутак у јавности, или се само тако учинило бројним обожаваоцима који прате баш сваки корак свог омиљеног пара.



Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ре.

15.06.2019 15:00

Боже које глупости

ОДГОВОРИТЕ