Oskarovka nigdje ne ide bez svojih mačaka

Oskarovka Nikol Kidman (51) ima posebnu, kao je u jednom intervjuu naglasila, neraskidivu vezu sa svojim mačkama Džindžer i Snou.

Zabava 14.06.2019 | 11:28
Oskarovka nigdje ne ide bez svojih mačaka
Pošto se pojavila na filmskom festivalu u Koloradu, prošle godine, sa svojim krznenim drugarima, javnost se zainteresovala kako i zašto se Kidman opredelila da ih povede i prošeta crvenim tepihom.Tada smo saznali da se od njih gotovo ni ne razdvaja.

Australijska glumica, koju trenutno možemo da gledamo u popularnoj seriji "Velike male laži", izjavila je u intervjuu za You da ona svoja dva pufnasta drugara vodi sa sobom kada ide na duga pešačenja.

Nije tajna da Nikol ima mnogo životinja i da ih voli. U intervjuu se hvali svojom malom farmom u Nešvilu, na kojoj drži alpake, kokoške, 10 ribica i voljene dve mačke. Ali mačke su ipak stavljene na prvo mesto.

"Stvarno sam ljubitelja mačaka. Imam jedan od onih nosača za mačke. Da li ste ih videli? Oni koji su napravljeni kao ranac?", rekla je glumica i potom dodala:

"Da, nosač za mačke koji je napravljen kao ranac i ima mali prozor tako da mačka može da gleda kroz njega, ima protok vazduha. Moje mačke ga obožavaju i same uskaču u njega kada treba da idemo u šetnju".

Koliko god da je Kidmanova imala dobru nameru, malo pošto je intervjuu video svetlost dana oglasio se Danijel Kumings, behivioristički menadzer iz Britanskog udruženja "Zaštite Mačaka", koji je pokušao da skrene pažnju svima da ovaj vid transporta nije bezbedan za mačku.

"Mačkama treba dovoljno mesta da mogu da stoje na sve četiri šape, da imaju dovoljno mesta da legnu. Ako ih stavite u mali prostor sa prozorom one nemaju mesta da se sakriju u slučaju da se uplaše".

B 92
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mačak Toša

16.06.2019 22:36

Njen otac je preminuo od infarkta nakon sto je optuzen za pedofiliju.Po zanimanju je bio psiholog!Prijavljen od strane nekadasnjih pacijenata( dok su bili djeca), sada odraslih osoba!

ODGOVORITE