Оскаровка нигдје не иде без својих мачака

Оскаровка Никол Кидман (51) има посебну, као је у једном интервјуу нагласила, нераскидиву везу са својим мачкама Џинџер и Сноу.

Забава 14.06.2019 | 11:28
Оскаровка нигдје не иде без својих мачака
Пошто се појавила на филмском фестивалу у Колораду, прошле године, са својим крзненим другарима, јавност се заинтересовала како и зашто се Кидман определила да их поведе и прошета црвеним тепихом.Тада смо сазнали да се од њих готово ни не раздваја.

Аустралијска глумица, коју тренутно можемо да гледамо у популарној серији "Велике мале лажи", изјавила је у интервјуу за Yоу да она своја два пуфнаста другара води са собом када иде на дуга пешачења.

Није тајна да Никол има много животиња и да их воли. У интервјуу се хвали својом малом фармом у Нешвилу, на којој држи алпаке, кокошке, 10 рибица и вољене две мачке. Али мачке су ипак стављене на прво место.

"Стварно сам љубитеља мачака. Имам један од оних носача за мачке. Да ли сте их видели? Они који су направљени као ранац?", рекла је глумица и потом додала:

"Да, носач за мачке који је направљен као ранац и има мали прозор тако да мачка може да гледа кроз њега, има проток ваздуха. Моје мачке га обожавају и саме ускачу у њега када треба да идемо у шетњу".

Колико год да је Кидманова имала добру намеру, мало пошто је интервјуу видео светлост дана огласио се Данијел Кумингс, бехивиористички менадзер из Британског удружења "Заштите Мачака", који је покушао да скрене пажњу свима да овај вид транспорта није безбедан за мачку.

"Мачкама треба довољно места да могу да стоје на све четири шапе, да имају довољно места да легну. Ако их ставите у мали простор са прозором оне немају места да се сакрију у случају да се уплаше".

Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мачак Тоша

16.06.2019 20:36

Њен отац је преминуо од инфаркта након сто је оптузен за педофилију.По занимању је био психолог!Пријављен од стране некадасњих пацијената( док су били дјеца), сада одраслих особа!

ОДГОВОРИТЕ