Na ovu pjesmu Mektić "siječe vene"

"Gdje si, Ružo, kurvetino stara": Poslušajte turbo-folk hit, pjesmu zbog koje ministar Dragan Mektić "siječe vene u pola dva ujutro"!

  • Magazin
  • Zabava


Zbog njegovog neposrednog načina komuniciranja i sposobnosti da mobilizuje svoje pristalice, fenomen Dragana Mektića postao je zanimljiv i stranim novinarima koji su zbog njegovog buntovničkog duha, osjećaja i borbe za pravdu i bliskosti malom čovjeku širom Bosne i Hercegovine, nazvali "novi bosanskim Titom".

Dragan Mektić, ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine, tek je nedavno otkrio čari društvenih mreža, pa je za kratko vrijeme postao prava zvijezda brojne twiter zajednice.

Njegovi britki, beskrompromisni, neuvijeni twitovi u kojima komentariše aktuelne političke, društvene, pravosudne događaje prenose se, komentirišu, hvale, kritikuju; uglavnom, ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Mektićevo svakodnevno obraćanje prate i oni koji se slažu sa njim, ali i njegovi protivnici.

Ministar Mektić se ne ustručava na društvene mreže staviti ni neke teme koje se tiču njegovih intimnih afinteta, preferencija ukusa.

Mnoge je šokirao, a mnoge opet zabavio Mektićev nedavni twit kada je postavio bizarni muzički spot, video-klip sa pjesmom "Gdje si, Ružo, kurvetinu stara" u izvođenju relativno nepoznatog, ali u zadnje vrijeme nadolazaćeg pjevača umjetničkog imena Zoka Bosanac.

Za ovog interpretatora relativno duhovitih, ali apsolutno sirovih, priprostih, mačisičkih turbo-narodnjačkih pjesama u estradnim krugovima se tvrdi da bi uskoro mogao popuniti mjesto na narodnjačkoj sceni koje je ostalo upražnjeno nakon smrti "kralja treša" Ekrema Jevrića.

"Dobra za oko pola dva, sjeći vene", prokomentisao je "nestašni" ministar Dragan Mektić na twiteru video-klip sa svojom omiljenom pjesmom "Gdje si Ružo, kurvetino stara".

KOMENTARI6
POŠALJITE PORUKU

Panter

13.06.2019 07:30

Gde si Ružo K staraaa opaaa cupaa

Mektic

13.06.2019 08:27

Mektić je mislio na Ruzicu Jukic.

Dijagnoza

13.06.2019 10:16

Budali ravno do mora.

Ne kontaš, Mektić se sprda sa Ružom Jukić VSTS.

Loš si dijagnostičar

13.06.2019 12:44

Mektic kralj,sta god da uradi,prokomentarise ili se nasali.Kapa do poda.

MM

14.06.2019 22:08

Prnjavor

18.06.2019 14:58

Bravo care!

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.