На ову пјесму Мектић "сијече вене"

"Гдје си, Ружо, курветино стара": Послушајте турбо-фолк хит, пјесму због које министар Драган Мектић "сијече вене у пола два ујутро"!

Забава 13.06.2019 | 07:24
На ову пјесму Мектић "сијече вене"
Због његовог непосредног начина комуницирања и способности да мобилизује своје присталице, феномен Драгана Мектића постао је занимљив и страним новинарима који су због његовог бунтовничког духа, осјећаја и борбе за правду и блискости малом човјеку широм Босне и Херцеговине, назвали "нови босанским Титом".

Драган Мектић, министар безбједности Босне и Херцеговине, тек је недавно открио чари друштвених мрежа, па је за кратко вријеме постао права звијезда бројне тwитер заједнице.

Његови бритки, бескромпромисни, неувијени тwитови у којима коментарише актуелне политичке, друштвене, правосудне догађаје преносе се, коментиришу, хвале, критикују; углавном, не остављају никога равнодушним. Мектићево свакодневно обраћање прате и они који се слажу са њим, али и његови противници.

Министар Мектић се не устручава на друштвене мреже ставити ни неке теме које се тичу његових интимних афинтета, преференција укуса.

Многе је шокирао, а многе опет забавио Мектићев недавни тwит када је поставио бизарни музички спот, видео-клип са пјесмом "Гдје си, Ружо, курветину стара" у извођењу релативно непознатог, али у задње вријеме надолазаћег пјевача умјетничког имена Зока Босанац.

За овог интерпретатора релативно духовитих, али апсолутно сирових, припростих, мачисичких турбо-народњачких пјесама у естрадним круговима се тврди да би ускоро могао попунити мјесто на народњачкој сцени које је остало упражњено након смрти "краља треша" Екрема Јеврића.

"Добра за око пола два, сјећи вене", прокоментисао је "несташни" министар Драган Мектић на тwитеру видео-клип са својом омиљеном пјесмом "Гдје си Ружо, курветино стара".