Jović od danas zvanično u Realu

Napadač reprezentacije Srbije, Bjeljinac, Luka Jović u srijedu je zvanično predstavljen kao pojačanje Real Madrida na stadionu Santiago Bernabeu. Prilikom svečane ceremonije Jović je za španske medije govorio o novim saigračima, očekivanjima i neizbježnom pritisku.

Svijet 12.06.2019 | 21:34
Jović od danas zvanično u Realu
Za srpskog napadača prelaz u najtrofejniji svjetski tim predstavlja veliku počast, ali je Jović samouvjeren da će svojim trudom doći do željenih rezultata.

"Jedino sam se plašio izlaska na teren Santiago Bernabeua i pimplovanja lopte! Nadam se da ću zalaganjem i dobrim partiuama zaslužiti i da mi navijači skandiraju," rekao je Jović i dodao:

"Nevjerovatan je osjećaj izaći na stadion i biti u ovakvom klubu".

Novinare je zanimalo da li očekuje da će igrati u paru sa Karimom Benzemom i kakvo je njegovo mišljenje o Edenu Hazardu, pojačanju iz Chelseaja.

"Mislim da ćemo Karim i ja moći da igramo zajedno, ali to je na treneru Zidaneu da odluči šta je najbolje za tim. On je jedan od najboljih napadača. Kada je došao u klub ja sam imao 11 godina. Nadam se da ću naučiti mnogo od njega. Hazard? Eden je fantastičan igrač, jedan od najboljih na svijetu i biće mi zadovoljstvo da dijelim svlačionicu sa njim."

Srbin je svjestan da mnogo toga zavisi od njega.

"Ako dobijem šansu i iskoristim je - ostat ću, ako je ne iskoristim - ja ću da budem kriv".





Jović je dodao da ne razmišlja koliko golova će postići u debitantskoj sezoni u "kraljevskom" klubu.

"Ne bih da pričam o broju golova, maksimalno ću se truditi sa treninzima i utakmicama kako bih dobio što više minuta da pokažem ono što znam. Ne bih sebe da hvalim, imam još mnogo da učim. Imam i od koga da učim u Realu i nadam se da ću napredovati."

Nekadašnji igrač Crvene zvezde i Benfice se ne plaši medijskog pritiska.

"Ranije nisam obraćao pažnju na pisanje medija, pa neću ni u budućnsoti. Skoncentrisaću se na teren kako bih dao maksimum", kazao je napadač koji je rođen u Bijeljini.



(N1)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Semberac

12.06.2019 20:16

Sretno Luka i uz Božiju omoć da se ustališ u Realu. i nemoj da te slava ponese.

ODGOVORITE