Јовић од данас званично у Реалу

Нападач репрезентације Србије, Бјељинац, Лука Јовић у сриједу је званично представљен као појачање Реал Мадрида на стадиону Сантиаго Бернабеу. Приликом свечане церемоније Јовић је за шпанске медије говорио о новим саиграчима, очекивањима и неизбјежном притиску.

Свијет 12.06.2019 | 21:34
Јовић од данас званично у Реалу
За српског нападача прелаз у најтрофејнији свјетски тим представља велику почаст, али је Јовић самоувјерен да ће својим трудом доћи до жељених резултата.

"Једино сам се плашио изласка на терен Сантиаго Бернабеуа и пимпловања лопте! Надам се да ћу залагањем и добрим партиуама заслужити и да ми навијачи скандирају," рекао је Јовић и додао:

"Невјероватан је осјећај изаћи на стадион и бити у оваквом клубу".

Новинаре је занимало да ли очекује да ће играти у пару са Каримом Бенземом и какво је његово мишљење о Едену Хазарду, појачању из Цхелсеаја.

"Мислим да ћемо Карим и ја моћи да играмо заједно, али то је на тренеру Зиданеу да одлучи шта је најбоље за тим. Он је један од најбољих нападача. Када је дошао у клуб ја сам имао 11 година. Надам се да ћу научити много од њега. Хазард? Еден је фантастичан играч, један од најбољих на свијету и биће ми задовољство да дијелим свлачионицу са њим."

Србин је свјестан да много тога зависи од њега.

"Ако добијем шансу и искористим је - остат ћу, ако је не искористим - ја ћу да будем крив".





Јовић је додао да не размишља колико голова ће постићи у дебитантској сезони у "краљевском" клубу.

"Не бих да причам о броју голова, максимално ћу се трудити са тренинзима и утакмицама како бих добио што више минута да покажем оно што знам. Не бих себе да хвалим, имам још много да учим. Имам и од кога да учим у Реалу и надам се да ћу напредовати."

Некадашњи играч Црвене звезде и Бенфице се не плаши медијског притиска.

"Раније нисам обраћао пажњу на писање медија, па нећу ни у будућнсоти. Сконцентрисаћу се на терен како бих дао максимум", казао је нападач који је рођен у Бијељини.



(Н1)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Семберац

12.06.2019 20:16

Сретно Лука и уз Божију омоћ да се усталиш у Реалу. и немој да те слава понесе.

ОДГОВОРИТЕ