Lotito označio početak nove SMS transfer sage!

Predsednik rimskog kluba u novoj izjavi pred početak prelaznog roka deluje daleko "otvorenije" za prodaju Sergeja Milinković-Savića nego prethodne dve sezone.

Fudbal 28.05.2019 | 21:29
Lotito označio početak nove SMS transfer sage!
Izjave predsednika Lacija su već godinama "prvi vesnik" letnjeg prelaznog roka.

Klaudio Lotito od 2017. godine govori o mogućoj prodaji Sergeja Milinković-Savića, međutim visoki srpski vezista i dalje nosi "nebeskoplave" boje rimskog kluba, iako za njega interesovanje pokazuju najveći svetski klubovi.

Najbliži prodaji bio je lane, kada se u javnosti spominjala cifra od 120 do 170 miliona evra, ali je odluka predsednika Lacija i njegovog agenta Kežmana bila da sve odbiju.

SMS je ostao član Lacija, potom loše "ušao" u sezonu, bio čak suočen i sa rasističkim povicima navijača kluba za koji igra, ali je dizao formu u finišu takmičarske godine, čak i postigao gol za trofej Kupa Italije koji su osvojili protiv Atalante.

Da li je ovoga puta došlo vreme za rastanak?

"Kao što sam rekao prošle godine, i vremenom se potvrdilo da sam bio u pravu, Sergej nije na prodaju", rekao je Klaudio Lotito u obraćanju na kraju godine.

"Ipak, važno je reći da u slučaju dobre ponude, koja će biti dobra za klub i samog igrača, sešćemo za pregovarački sto i zajedno odlučiti. Koliko novca je dovoljno za njega? Ne želim da pričam o tome, svet se vrti samo oko toga...".

"Korijere delo Sport" prenosi da će Lacio ovoga puta biti zadovoljan svakom ponudom oko 100 miliona, ali je jasno da Lotito u početku traži astronomski novac i pristaje na manje.

Prethodne godine delovalo je da je Sergej Milinković-Savić na korak od Real Madrida, mada je trenutno sada bliži njegov saigrač iz reprezentacije Luka Jović, a trenutno najrealnija opcija deluje Juventus,s tim da sve zavisi od toga ko bude novi trener.

Ukoliko se ispostavio da je Mauricio Sari, teško je očekivati da bi ga tako lako uklopio u svoj sistem igre, odnosno SMS je više "ležao" onome što je igrao Maks Alegri.

Bivši igrač Vojvodine i Genka za Lacio igra od 2015. godine i upisao je 162 nastupa.

Zabeležio je 31 gol i 23 asistencije noseći dres Rimljana.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar