Лотито означио почетак нове СМС трансфер саге!

Председник римског клуба у новој изјави пред почетак прелазног рока делује далеко "отвореније" за продају Сергеја Милинковић-Савића него претходне две сезоне.

Фудбал 28.05.2019 | 21:29
Лотито означио почетак нове СМС трансфер саге!
Изјаве председника Лација су већ годинама "први весник" летњег прелазног рока.

Клаудио Лотито од 2017. године говори о могућој продаји Сергеја Милинковић-Савића, међутим високи српски везиста и даље носи "небескоплаве" боје римског клуба, иако за њега интересовање показују највећи светски клубови.

Најближи продаји био је лане, када се у јавности спомињала цифра од 120 до 170 милиона евра, али је одлука председника Лација и његовог агента Кежмана била да све одбију.

СМС је остао члан Лација, потом лоше "ушао" у сезону, био чак суочен и са расистичким повицима навијача клуба за који игра, али је дизао форму у финишу такмичарске године, чак и постигао гол за трофеј Купа Италије који су освојили против Аталанте.

Да ли је овога пута дошло време за растанак?

"Као што сам рекао прошле године, и временом се потврдило да сам био у праву, Сергеј није на продају", рекао је Клаудио Лотито у обраћању на крају године.

"Ипак, важно је рећи да у случају добре понуде, која ће бити добра за клуб и самог играча, сешћемо за преговарачки сто и заједно одлучити. Колико новца је довољно за њега? Не желим да причам о томе, свет се врти само око тога...".

"Коријере дело Спорт" преноси да ће Лацио овога пута бити задовољан сваком понудом око 100 милиона, али је јасно да Лотито у почетку тражи астрономски новац и пристаје на мање.

Претходне године деловало је да је Сергеј Милинковић-Савић на корак од Реал Мадрида, мада је тренутно сада ближи његов саиграч из репрезентације Лука Јовић, а тренутно најреалнија опција делује Јувентус,с тим да све зависи од тога ко буде нови тренер.

Уколико се испоставио да је Маурицио Сари, тешко је очекивати да би га тако лако уклопио у свој систем игре, односно СМС је више "лежао" ономе што је играо Макс Алегри.

Бивши играч Војводине и Генка за Лацио игра од 2015. године и уписао је 162 наступа.

Забележио је 31 гол и 23 асистенције носећи дрес Римљана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар