Vučić i Dodik sa Mandićem u Nišu

- Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Nišu s liderom Demokratskog fronta Andrijom Mandićem o situaciji u regionu.

  • Vijesti
  • Srbija


U razgovorima je učestvovao i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

"Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarali su danas u Nišu, nakon prikaza sposobnosti VS i MUP, povodom Dana pobjede, sa liderom Demokratskog fronta Andrijom Mandićem o aktuelnoj političkoj situaciji u regionu", stoji ispod fotografije na instgram nalogu "budućnostsrbijeav".

Mandić je odlukom Višeg suda u Podgorici u četvrtak osuđen na pet godina zatvora zbog povezanosti sa događajima na izborni dan u Crnoj Gori, oktobra 2016. godine, koji ta država smatra pokušajem državnog udara.

Sud je proglasio krivim i Milana Kneževića, takođe pripadnika opozicionog Demokratskog fronta.

Mandić i Knežević su, nakon presude, pozvali predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika da prekinu komunikaciju sa "anti-srpskim vlastima u Crnoj Gori".

(Tanjug)

KOMENTARI7
POŠALJITE PORUKU

Чудна мо чуда

10.05.2019 14:47

Мој Мандићу,као да је додик нешто бољи од мила.Иста то је то фела

Pa pustili su prvo Srbe iz Slovenije niz vodu. Onda je bila izdaja RSK, pa KiM, Srbi iz FBiH su očišćeni skoro. A sve polazi iz BG što je najgore od svega.

Re

10.05.2019 15:04

Igor

10.05.2019 14:56

Mile da nesto lose kaze o Milu ? Kako sad su proizvod iste antisrpske kuhinje . Milo je svojevremeno rusima uzeo pare pa pobjegao Americi pod suknju . Zato mu je diapazon kretana Podgorica-Budva-Kotor . Tako ce i nas Vožd Mile kad mu zaprijete hapsenjem i oduzimanjem svega da pritrci u NATO ili ima opciju da ga Lukac skida sa vlasti i hapsi kao sto je Poplasena zajedno sa njim i babom Biljanom . Sve u svemu obican posten covjek nema sta da trazi na tim prostorima .

SVE ĆE DODIK POKOPATI ALI BRATA MILA NE STARA MAFIJAŠKA LINIJA SA PACOLIJEM. VUČIĆU TEŠKO TEBI. SVE DOBRO ZBORIŠ ALI NE VIDIŠ KOD SEBE ZLO DODIKA. PRIČAŠ O POVEĆANJU PLATA U SRBIJI A NEMA JER TE DODIK REKDTIRA. DODIK SA TOBOM DO MRAKA, A OD MRAKA SA MIŠKOVIĆEM

ZA IGORA

10.05.2019 15:22

Burleskoni

10.05.2019 14:58

E Mandiću pravi si čovjek ali moraš sačekati da EU i SAD dignu ruke od Đukanovića. Kada će to biti ne znamo? Treba ljudima dati šansu u regionu da ispričaju kako su on i Knežević osuđeni u jednom staljinističkom procesu

Đorđe

10.05.2019 16:29

E, moj Mandiću. Ova dvojica su ti i "uvalili", kao i nama svima.

Empirija

11.05.2019 23:20

Čuvaj se Mandiću..!! Leđa im ne okreći.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.