Вучић и Додик са Мандићем у Нишу

- Предсједник Србије Александар Вучић разговарао је у Нишу с лидером Демократског фронта Андријом Мандићем о ситуацији у региону.

Србија 10.05.2019 | 14:40
Вучић и Додик са Мандићем у Нишу
У разговорима је учествовао и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик.

"Предсједник Србије Александар Вучић и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик разговарали су данас у Нишу, након приказа способности ВС и МУП, поводом Дана побједе, са лидером Демократског фронта Андријом Мандићем о актуелној политичкој ситуацији у региону", стоји испод фотографије на инстграм налогу "будућностсрбијеав".

Мандић је одлуком Вишег суда у Подгорици у четвртак осуђен на пет година затвора због повезаности са догађајима на изборни дан у Црној Гори, октобра 2016. године, који та држава сматра покушајем државног удара.

Суд је прогласио кривим и Милана Кнежевића, такође припадника опозиционог Демократског фронта.

Мандић и Кнежевић су, након пресуде, позвали предсједника Србије Александра Вучића и предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика да прекину комуникацију са "анти-српским властима у Црној Гори".

(Тањуг)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Чудна мо чуда

10.05.2019 12:47

Мој Мандићу,као да је додик нешто бољи од мила.Иста то је то фела

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.05.2019 13:04

Па пустили су прво Србе из Словеније низ воду. Онда је била издаја РСК, па КиМ, Срби из ФБиХ су очишћени скоро. А све полази из БГ што је најгоре од свега.

Name

Игор

10.05.2019 12:56

Миле да несто лосе казе о Милу ? Како сад су производ исте антисрпске кухиње . Мило је својевремено русима узео паре па побјегао Америци под сукњу . Зато му је диапазон кретана Подгорица-Будва-Котор . Тако це и нас Вожд Миле кад му запријете хапсењем и одузимањем свега да притрци у НАТО или има опцију да га Лукац скида са власти и хапси као сто је Попласена заједно са њим и бабом Биљаном . Све у свему обицан постен цовјек нема ста да трази на тим просторима .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ИГОРА

10.05.2019 13:22

СВЕ ЋЕ ДОДИК ПОКОПАТИ АЛИ БРАТА МИЛА НЕ СТАРА МАФИЈАШКА ЛИНИЈА СА ПАЦОЛИЈЕМ. ВУЧИЋУ ТЕШКО ТЕБИ. СВЕ ДОБРО ЗБОРИШ АЛИ НЕ ВИДИШ КОД СЕБЕ ЗЛО ДОДИКА. ПРИЧАШ О ПОВЕЋАЊУ ПЛАТА У СРБИЈИ А НЕМА ЈЕР ТЕ ДОДИК РЕКДТИРА. ДОДИК СА ТОБОМ ДО МРАКА, А ОД МРАКА СА МИШКОВИЋЕМ

Name

Бурлескони

10.05.2019 12:58

Е Мандићу прави си човјек али мораш сачекати да ЕУ и САД дигну руке од Ђукановића. Када ће то бити не знамо? Треба људима дати шансу у региону да испричају како су он и Кнежевић осуђени у једном стаљинистичком процесу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

10.05.2019 14:29

Е, мој Мандићу. Ова двојица су ти и "увалили", као и нама свима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емпирија

11.05.2019 21:20

Чувај се Мандићу..!! Леђа им не окрећи.

ОДГОВОРИТЕ