Rajola prekinuo pregovore, Pogba sigurno ide?!

Francuz je nezadovoljan u Mančesteru, sprema se veliki transfer.

Fudbal 26.04.2019 | 21:50
Rajola prekinuo pregovore, Pogba sigurno ide?!
Pol Pogba izgleda zaista planira da napusti Mančester junajted ovog ljeta.

Prema navodima evropskih medija, njegov menadžer Mino Rajola prekinuo je pregovore oko novog ugovora sa engleskim klubom zbog potencijalnog interesovanja Juventusa i Real Madrida.

Reprezentativac Francuske je u posljednje vrijeme nezadovoljan, žalio se saigračima kako mu ne odgovara život na "Ostrvu“ i veruje se da bi mogao da napusti klub. Ipak, Pogba se na prethodnim mečevima ponovo vratio u formu u kojoj je bio pod Žozeom Murinjom, pa je jasno da će morati da promijeni pristup ukoliko želi u drugi klub.

Engleski "San" tvrdi da je vezni fudbaler odlučan da napusti ekipu i da je upravo to ono što kvari atmosferu u svlačionici i bitno utiče na rezultate.

Solskjerov tim je ponovo u krizi rezultata nakon par mjeseci dobrih partija i sigurno da im je potrebna promjena, a prodaja najboljeg igrača bi svakako bila korak ka tome.

Uprkos svojoj promjenljivoj sezoni, Pogba je uvršten u najboljih 11 Premijer lige i to ide u prilog njegovom egu zbog kojeg, kako kaže engleski list, i postoje problemi unutar tima. On je navodno nezadovoljan napretkom pod Solskjerom i vjeruje da je za njegov razvoj ipak bolje da se vrati u Juventus ili po prvi put obuče dres Real Madrida.

Italijanski "Tutosport" kaže da je povratak u Torino prioritet za Francuza koji bi „staroj dami“ donio potrebnu notu kreativnosti u veznom redu i označio vrhunac projekta, a volio bi da se vrati u klub iz kog je došao u Englesku.

Sa druge strane, Pogba je nekoliko puta u prošlosti javno rekao da bi volio da zaigra za Madriđane, pa je tako i odlazak u Španiju još jedna od opcija na ljeto. "Los blankosi" imaju keca u rukavu – Gereta Bejla, kojim bi pokušali da privole Mančester junajted da pristane na razmjenu ili sličan dogovor uz potencijalnu doplatu.

U svakom slučaju, na "Old trafordu" se sprema rekonstrukcija, a prodaja glavnog igrača značila bi da se stvari u klubu polako mijenjaju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar