Рајола прекинуо преговоре, Погба сигурно иде?!

Француз је незадовољан у Манчестеру, спрема се велики трансфер.

Фудбал 26.04.2019 | 21:50
Рајола прекинуо преговоре, Погба сигурно иде?!
Пол Погба изгледа заиста планира да напусти Манчестер јунајтед овог љета.

Према наводима европских медија, његов менаџер Мино Рајола прекинуо је преговоре око новог уговора са енглеским клубом због потенцијалног интересовања Јувентуса и Реал Мадрида.

Репрезентативац Француске је у посљедње вријеме незадовољан, жалио се саиграчима како му не одговара живот на "Острву“ и верује се да би могао да напусти клуб. Ипак, Погба се на претходним мечевима поново вратио у форму у којој је био под Жозеом Мурињом, па је јасно да ће морати да промијени приступ уколико жели у други клуб.

Енглески "Сан" тврди да је везни фудбалер одлучан да напусти екипу и да је управо то оно што квари атмосферу у свлачионици и битно утиче на резултате.

Солскјеров тим је поново у кризи резултата након пар мјесеци добрих партија и сигурно да им је потребна промјена, а продаја најбољег играча би свакако била корак ка томе.

Упркос својој промјенљивој сезони, Погба је уврштен у најбољих 11 Премијер лиге и то иде у прилог његовом егу због којег, како каже енглески лист, и постоје проблеми унутар тима. Он је наводно незадовољан напретком под Солскјером и вјерује да је за његов развој ипак боље да се врати у Јувентус или по први пут обуче дрес Реал Мадрида.

Италијански "Тутоспорт" каже да је повратак у Торино приоритет за Француза који би „старој дами“ донио потребну ноту креативности у везном реду и означио врхунац пројекта, а волио би да се врати у клуб из ког је дошао у Енглеску.

Са друге стране, Погба је неколико пута у прошлости јавно рекао да би волио да заигра за Мадриђане, па је тако и одлазак у Шпанију још једна од опција на љето. "Лос бланкоси" имају кеца у рукаву – Герета Бејла, којим би покушали да приволе Манчестер јунајтед да пристане на размјену или сличан договор уз потенцијалну доплату.

У сваком случају, на "Олд трафорду" се спрема реконструкција, а продаја главног играча значила би да се ствари у клубу полако мијењају.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар