Dosta su "čerupali" Bundes ligu, sad to rade Atletiku!

Bajern je odlučio da "napadne" još jednog fudbalera Atletiko Madrida, iako su za ljeto već kaparisali Lukasa Ernandeza.

Fudbal 06.04.2019 | 18:00
Dosta su "čerupali" Bundes ligu, sad to rade Atletiku!
Godinama unazad Bajern je "ubirao najbolje plodove" Bundes lige i koristio svoju moć i finansije kako bi opustošio svoje rivale, a sada su se namjerili i na Atletiko.

Samo sedam dana od zvaničnog potpisivanja ugovora sa Lukasom Ernandezom, za koga je Bajern platio otkupnu klauzulu u vrijednosti od nevjerovatnih 80 miliona evra, u španskoj štampi se pojavila informacija da to nije jedini "jorgandžija" koga žele.

Navodno, Bajern će tokom ljeta pokušati da dovede i verovatno najboljeg igrača Atletika ove sezone - fudbalera koji je tu tek godinu dana...

U pitanju je Rodrigo Ernandez Kaskante ili jednostavno Rodri, fudbaler koji igra na mestu centralnog veznog, a koga je lično zatražio Niko Kovač u želji da ojača sredinu terena za sljedeću sezonu, pošto misli da je taj dio njegovog tima i najslabiji. 

Visoki "vezista" (191 cm) je standardan u crveno-bijelom ove sezone nakon što je stigao ljetos iz Viljareala za 25 miliona evra, a juniorske dane je počeo upravo u Atletiju.

Njegova otkupna klauzula je takođe vrlo visoka, čak 70 miliona evra, ali Bajern radi na rekonstrukciji ekipe i to je novac koji su spremni da izdvoje za igrača koji ima tek 22 godine i na koga mogu da se oslone čitavu deceniju.

Navodno, Rodrija prate i Mančester siti, Mančester junajted i Pari sen Žermen...

Atletiko se nalazi u delikatnoj situaciji pošto je odlazak Lukasa Ernandeza pokrenuo "lavinu" u klubu, naročito nakon ispadanja od Juventusa, tako da se ranije već govorilo o potencijalnim odlascima Tomasa Parteja, Antoana Grizmana i Saula Njigesa.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar