Доста су "черупали" Бундес лигу, сад то раде Атлетику!

Бајерн је одлучио да "нападне" још једног фудбалера Атлетико Мадрида, иако су за љето већ капарисали Лукаса Ернандеза.

Фудбал 06.04.2019 | 18:00
Доста су "черупали" Бундес лигу, сад то раде Атлетику!
Годинама уназад Бајерн је "убирао најбоље плодове" Бундес лиге и користио своју моћ и финансије како би опустошио своје ривале, а сада су се намјерили и на Атлетико.

Само седам дана од званичног потписивања уговора са Лукасом Ернандезом, за кога је Бајерн платио откупну клаузулу у вриједности од невјероватних 80 милиона евра, у шпанској штампи се појавила информација да то није једини "јорганџија" кога желе.

Наводно, Бајерн ће током љета покушати да доведе и вероватно најбољег играча Атлетика ове сезоне - фудбалера који је ту тек годину дана...

У питању је Родриго Ернандез Касканте или једноставно Родри, фудбалер који игра на месту централног везног, а кога је лично затражио Нико Ковач у жељи да ојача средину терена за сљедећу сезону, пошто мисли да је тај дио његовог тима и најслабији. 

Високи "везиста" (191 цм) је стандардан у црвено-бијелом ове сезоне након што је стигао љетос из Виљареала за 25 милиона евра, а јуниорске дане је почео управо у Атлетију.

Његова откупна клаузула је такође врло висока, чак 70 милиона евра, али Бајерн ради на реконструкцији екипе и то је новац који су спремни да издвоје за играча који има тек 22 године и на кога могу да се ослоне читаву деценију.

Наводно, Родрија прате и Манчестер сити, Манчестер јунајтед и Пари сен Жермен...

Атлетико се налази у деликатној ситуацији пошто је одлазак Лукаса Ернандеза покренуо "лавину" у клубу, нарочито након испадања од Јувентуса, тако да се раније већ говорило о потенцијалним одласцима Томаса Партеја, Антоана Гризмана и Саула Њигеса.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар