"Ne dajete Mesiju da ide, a ne valja vam!"

Argentinski fudbaler Havijer Maskerano stao je u odbranu petostrukog najboljeg igrača sveta Lionela Mesija.

Fudbal 06.04.2019 | 20:15
"Ne dajete Mesiju da ide, a ne valja vam!"
Havijer Maskerano kritikovao je odnos medija i kompletne javnosti u Argentini prema Lionelu Mesiju, zvezdi Barselone i jednog od najboljih igrača koje je ta zemlja ikada imala.

Mesi se, nakon slabog izdanja na Mundijalu u Rusiji, vratio među "gaučose" i posle poraza u prijateljskom meču od Venecuele (3:1) opet našao na udaru svih u državi.

"Svi gledaju samo kako da kritikuju Mesija. Kažu ‘mora da se vrati’, a kad to učini opet postoji problem. Uvek je na udaru", istakao je Maskerano za "TyC Sports".

Fudbaler kineskog Hebeija priznaje da ne bi voleo da se nađe u Mesijevoj koži.

"Mogu da zamislim koliko bih bio iscrpljen. Kritike nisu samo u vezi utakmica. Pričaju o tome kako je otišao posle utakmice protiv Venecuele, a ne pričaju o tome kako je trenirao sa timom 10 dana pre utakmica sa Španijom i Italijom prošle godine, kada nije znao da li će da igra", brani Maskerano bivšeg saigrača iz Barselone.

Mesi je već dva puta bio blizu da završi reprezentativnu karijeru, razočaran rezultatima i eliminacijom od Francuske (4:3) u osmini finala Mundijala u Rusiji.

Tome je doprinela i činjenica da u dresu A tima svoje zemlje nije osvojio nijedan trofej i to porazima u čak četiri finala, tri puta u borbi za trofej Kopa Amerika od Čilea i jednom na Mundijalu od Nemačke.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar