"Не дајете Месију да иде, а не ваља вам!"

Аргентински фудбалер Хавијер Маскерано стао је у одбрану петоструког најбољег играча света Лионела Месија.

Фудбал 06.04.2019 | 20:15
"Не дајете Месију да иде, а не ваља вам!"
Хавијер Маскерано критиковао је однос медија и комплетне јавности у Аргентини према Лионелу Месију, звезди Барселоне и једног од најбољих играча које је та земља икада имала.

Меси се, након слабог издања на Мундијалу у Русији, вратио међу "гаучосе" и после пораза у пријатељском мечу од Венецуеле (3:1) опет нашао на удару свих у држави.

"Сви гледају само како да критикују Месија. Кажу ‘мора да се врати’, а кад то учини опет постоји проблем. Увек је на удару", истакао је Маскерано за "ТyЦ Спортс".

Фудбалер кинеског Хебеија признаје да не би волео да се нађе у Месијевој кожи.

"Могу да замислим колико бих био исцрпљен. Критике нису само у вези утакмица. Причају о томе како је отишао после утакмице против Венецуеле, а не причају о томе како је тренирао са тимом 10 дана пре утакмица са Шпанијом и Италијом прошле године, када није знао да ли ће да игра", брани Маскерано бившег саиграча из Барселоне.

Меси је већ два пута био близу да заврши репрезентативну каријеру, разочаран резултатима и елиминацијом од Француске (4:3) у осмини финала Мундијала у Русији.

Томе је допринела и чињеница да у дресу А тима своје земље није освојио ниједан трофеј и то поразима у чак четири финала, три пута у борби за трофеј Копа Америка од Чилеа и једном на Мундијалу од Немачке.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар