Sandra Bulok prodaje kuću na plaži s pogledom na more

Većina nas o kućama u kojima žive poznate ličnosti može samo da sanja, ali kako je život nepredvidiv nikad se ne zna kada možemo da se probudimo u kraljevskom krevetu u kući sa 7 spavaćih soba.

Zabava 29.03.2019 | 14:51
Sandra Bulok prodaje kuću na plaži s pogledom na more
Pogled na peščanu plažu, ogroman krevet u jednoj od 7 spavaćih soba je samo deo onoga što poznata glumica Sandra Bulok ima u svojoj vili.

Imanje na kojem ima dve kuće kupila je 2001. godine za 4 miliona evra (!!!), a sada ga prodaje za 5,8 miliona evra. Imanje se nalazi na ostrvu Tajbi, gradiću u blizini Savane u američkoj državi Džordžija, koja je poznata po prelepim peščanim plažama.

Kuće imaju pogled na peščane plaže i okean što ih čini primamljivijim za kupce. Kuće se nalaze na površini od 11.129 metara kvadratnih, a u posed ulazi i deo plaže u dužini od 60 metara. Veća vila ima nešto više od 300, a manja 264 metara kvadratnih. U obe kuće se ukupno nalazi 7 spavaćih soba i 5 kupatila.

Kuće su uređene u opuštajućem stilu, svetlih boja i dosta prirodnih materijala. Možda ni vi kao ni mi nemamo ovaj novac, ali to nas ne sprečava da maštamo i nadamo se da jednog dana imamo ovakvu nekretninu.




B 92
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

BB

31.03.2019 16:52

Sta ti to sve vrijedi, kada nemas kome da ostavis.

ODGOVORITE