Сандра Булок продаје кућу на плажи с погледом на море

Већина нас о кућама у којима живе познате личности може само да сања, али како је живот непредвидив никад се не зна када можемо да се пробудимо у краљевском кревету у кући са 7 спаваћих соба.

Забава 29.03.2019 | 14:51
Сандра Булок продаје кућу на плажи с погледом на море
Поглед на пешчану плажу, огроман кревет у једној од 7 спаваћих соба је само део онога што позната глумица Сандра Булок има у својој вили.

Имање на којем има две куће купила је 2001. године за 4 милиона евра (!!!), а сада га продаје за 5,8 милиона евра. Имање се налази на острву Тајби, градићу у близини Саване у америчкој држави Џорџија, која је позната по прелепим пешчаним плажама.

Куће имају поглед на пешчане плаже и океан што их чини примамљивијим за купце. Куће се налазе на површини од 11.129 метара квадратних, а у посед улази и део плаже у дужини од 60 метара. Већа вила има нешто више од 300, а мања 264 метара квадратних. У обе куће се укупно налази 7 спаваћих соба и 5 купатила.

Куће су уређене у опуштајућем стилу, светлих боја и доста природних материјала. Можда ни ви као ни ми немамо овај новац, али то нас не спречава да маштамо и надамо се да једног дана имамо овакву некретнину.




Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ББ

31.03.2019 16:52

Ста ти то све вриједи, када немас коме да оставис.

ОДГОВОРИТЕ