Dugačak red premijerligaša za Dibalu!

Čak tri kluba sa Ostrva žele napadača Juventusa.  Dibala glavna meta Liverpula za leto! Klop traži pojačanje u napadu.

Fudbal 24.03.2019 | 16:15
Dugačak red premijerligaša za Dibalu!
Engleski premijerligaši Mančester siti, Mančester junajted i Liverpul nalaze se u trci za potpis napadača Juventusa Paula Dibale, pišu italijanski mediji.

Kako se navodi, Juventus je spreman da pregovara i pusti na Ostrvo argentinskog fudbalera, ali ne za manji iznos od 120 miliona evra.

Dibala sve više provodi vremena na klupi "Stare dame", odnosno od dolaska Kristijana Ronalda kome je sve podređeno, pa je izvestan njegov odlazak.

Ranije su interesovanje pokazivali Real Madrid i Barselona, ali su se povukli jer 25-godišnji Dibala ne igra u formi kao prošle i pretprošle sezone.

Ove sezone je postigao devet golova na 33 utakmice u svim takmičenjima.

Glasine iz Italije kažu da je pitanje dana kada će doći do konačnog dogovora: Paulo Dibala prelazi u Liverpul.

Menadžer Crvenih Jirgen Klop traži pojačanje u napadačkim linijama, a za oko mu je zapao Argentinac iz Juventusa, iako u poslednje vreme ne igra kao minulih sezona. Nemački stručnjak je uveren da bi Dibala procvetao u ultra ofanzivnom Liverpulu i nagovorio je čelnike kluba da krenu u akciju.

Juventus i Liverpul su toliko odmakli u pregovorima, kako tvrdi Tutomerkato, da je pitanje dana kada će se sve kockice sklopiti i time otvoriti vrata Dibali za selidbu na Ostrvo.

Ne špekuliše se o ceni, ali je jasno da je to daleko ispod 100 miliona evra, koliko je Stara Dama tražila za napadača pre dve godine, kada je bio u žiži svetske javnosti.

Paulo Dibala je ove sezone postigao samo pet golova na 35 utakmica za Juventus.

Izvor: Tanjug/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar