Cvajta: Union opet razdvojio Keln i HSV!

Druga pobeda Bohuma u 2019. godini.

Fudbal 08.03.2019 | 21:10
Cvajta: Union opet razdvojio Keln i HSV!
Keln i Hamburger imaju ozbiljnih razloga za brigu. Svi oni koji su verovali da dva velikana neće imati nikakvih problema da se kao prvi i drugi eskpresno vrate u Bundesligu, sada verovatno vrte glavom. Jer borba za direktan plasman u nemačku elitu baš se zakuvala. Union Berlin upisao je novu pobedu i ponovo razdvojio favorizovani tandem, barem do kraja kola. 

Berlincu opravdali epitet mnogo boljeg sastava i kod kuće slavili protiv Ingolštata - 2:0. Snažni napadač, pojačanje iz Kajzerslauterna, Sebastijan Anderson, postigao je vodeći gol za domaće dva minuta pre kraja prvog poluvremena, sa bele tačke. 

Četa iz Ingolštat dobro se držala, imala posle primljenog gola čak veći posed i više u darac ka golu, ali onda u razmaku od 10 minuta dva crvena kartona za goste i kraj svih nadanja da mogu bar do boda. Prvo je kartone duplirao Koen (65. minut), a onda i Krause (75. minut). 

Tačku na ovaj meč stavio je Akaki Gogia u 11 minuta pre kraja. 

U drugom susretu večeras Bohum je savladao Hajdenhajm s minimalnih 1:0 i upisao drugu pobedu u 2019. godini. Gol odluke postigao je Li Čung Jong. Naš Miloš Pantović igrao je do 71. minuta u domaćem sastavu...

CVAJTA - 25. KOLO

Petak

Bohum - Hajdenhajm 1:0 (0:0)
/Čung Jong 78/

Union Berlin - Ingolštat 2:0 (1:0)
/Anderson 43pen, Gogia 79/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar