Цвајта: Унион опет раздвојио Келн и ХСВ!

Друга победа Бохума у 2019. години.

Фудбал 08.03.2019 | 21:10
Цвајта: Унион опет раздвојио Келн и ХСВ!
Келн и Хамбургер имају озбиљних разлога за бригу. Сви они који су веровали да два великана неће имати никаквих проблема да се као први и други ескпресно врате у Бундеслигу, сада вероватно врте главом. Јер борба за директан пласман у немачку елиту баш се закувала. Унион Берлин уписао је нову победу и поново раздвојио фаворизовани тандем, барем до краја кола. 

Берлинцу оправдали епитет много бољег састава и код куће славили против Инголштата - 2:0. Снажни нападач, појачање из Кајзерслаутерна, Себастијан Андерсон, постигао је водећи гол за домаће два минута пре краја првог полувремена, са беле тачке. 

Чета из Инголштат добро се држала, имала после примљеног гола чак већи посед и више у дарац ка голу, али онда у размаку од 10 минута два црвена картона за госте и крај свих надања да могу бар до бода. Прво је картоне дуплирао Коен (65. минут), а онда и Краусе (75. минут). 

Тачку на овај меч ставио је Акаки Гогиа у 11 минута пре краја. 

У другом сусрету вечерас Бохум је савладао Хајденхајм с минималних 1:0 и уписао другу победу у 2019. години. Гол одлуке постигао је Ли Чунг Јонг. Наш Милош Пантовић играо је до 71. минута у домаћем саставу...

ЦВАЈТА - 25. КОЛО

Петак

Бохум - Хајденхајм 1:0 (0:0)
/Чунг Јонг 78/

Унион Берлин - Инголштат 2:0 (1:0)
/Андерсон 43пен, Гогиа 79/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар