Ronaldo otvara kliniku za transplantaciju kose!

Šefuje verenica, Georgina Rodrigez!

Fudbal 08.03.2019 | 20:00
Ronaldo otvara kliniku za transplantaciju kose!
Kad imaš mnogo novca onda želiš još. Osim što zarađuje na fudbalskom terenu, od reklama, sopstvenog hotelskog lanca, rešio je Kristijano Ronaldo da uplovi u još jedan biznis – otvoriće kliniku za tranplataciju kose.

I to u centru Madrida. Zasad je uložio „samo“ 1.000.000 evra, a u planu je da tokom naredne tri ili četiri sezone upumpa dodatni 25.000.000 evra, uveren da će posao procvetati i da će moći ne samo da vrati uloženo, već i da zaradi.

Za šefa klinike biće postavljena Ronaldova verenica Georgina Rodrigez, a Kristijano će biti vlasnik 50 odsto kompanije, koje posluje u saradnji sa jednom portugalskom firmom, pa su rešili da udruže snage. Klinika će biti otvorena 18. marta, prostiraće se na 2.500 kvadratnih metara, zaposliće 150 radnika, a planirano je da se dnevno u njoj izvrši 18 transplatacija kose. Po početnoj ceni od 4.000 evra.

Ronaldo se za ovaj posao zainteresovao pošto je njegova majka Doroles nedavno presadila trepavice, a nezvanično je i nekoliko kolega iz reprezentacije podvrgnuto tretmanu transplatacije kose.

„Osim fudbala, interesuju me zdrav način života, tehnologija i istraživanja. To su polja u koja želim da investiram novac. Želeo sam da klinika bude smeštena baš u Madridu, gradu u kome sam godinama živeo“, objasnio je Kristijano.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar