Роналдо отвара клинику за трансплантацију косе!

Шефује вереница, Георгина Родригез!

Фудбал 08.03.2019 | 20:00
Роналдо отвара клинику за трансплантацију косе!
Кад имаш много новца онда желиш још. Осим што зарађује на фудбалском терену, од реклама, сопственог хотелског ланца, решио је Кристијано Роналдо да уплови у још један бизнис – отвориће клинику за транплатацију косе.

И то у центру Мадрида. Засад је уложио „само“ 1.000.000 евра, а у плану је да током наредне три или четири сезоне упумпа додатни 25.000.000 евра, уверен да ће посао процветати и да ће моћи не само да врати уложено, већ и да заради.

За шефа клинике биће постављена Роналдова вереница Георгина Родригез, а Кристијано ће бити власник 50 одсто компаније, које послује у сарадњи са једном португалском фирмом, па су решили да удруже снаге. Клиника ће бити отворена 18. марта, простираће се на 2.500 квадратних метара, запослиће 150 радника, а планирано је да се дневно у њој изврши 18 трансплатација косе. По почетној цени од 4.000 евра.

Роналдо се за овај посао заинтересовао пошто је његова мајка Доролес недавно пресадила трепавице, а незванично је и неколико колега из репрезентације подвргнуто третману трансплатације косе.

„Осим фудбала, интересују ме здрав начин живота, технологија и истраживања. То су поља у која желим да инвестирам новац. Желео сам да клиника буде смештена баш у Мадриду, граду у коме сам годинама живео“, објаснио је Кристијано.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар